FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Ilie Dumitrescu se pune contra curentului: „Ce să facă Negoiță mai mult? El chiar e un profesionist, nu merită să fie înjurat”

FOTO: Captură @TV Digi Sport
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 19:49

Dinamo a pierdut rușinos în deplasarea de la Viitorul, scor 0-5. Ilie Dumitrescu îi ia apărarea lui Ionuț Negoiță în conflicul cu fanii lui Dinamo.

Suporterii dinamoviști continuă protestele la adresa conducerii clubului. Aseară, la meciul de la Ovidiu, au pătruns pe teren și au provocat o întrerupere de 20 de minute. Nici după meci nu s-au liniștit, scandând trivialități la adresa patronului.

„Ce să facă Negoiță mai mult? Dinamo a avut al patrulea buget din Liga 1. El chiar a fost profesionist. A adus el jucătorii? A susținut echipa financiar, le-a spus oamenilor din conducere, celor care se pricep, să se ocupe ei de transferuri. Cred că a investit foarte mulți bani. Omul ăsta nu merită să fie înjurat! A salvat clubul. Fără el, poate Dinamo ar fi ajuns ca Rapidul.

Omul ăsta a lăsat profesioniștii să își facă treaba. Din punctul meu de vedere, Negoiță este un exemplu. Cred că nu a avut oameni potriviți lângă el. Dacă ar fi avut inspirația să investească, spre exemplu, la Viitorul, să facă parteneriatul pe care și-l dorește Gică Hagi, ar fi fost departe”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

„Spun sută la sută! Dinamo a fost a patra putere financiară, după FCSB, CFR Cluj și Craiova. Era peste Viitorul, peste Astra”Ilie Dumitrescu

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIITORUL - DINAMO // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Conform regulamentului, ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!”

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
fairplayromania
fairplayromania  •  17 Iulie 2019, 02:45

Nea Ilie, despre pijanalele fcsbului ce părere ai ? Crezi ca ne lasă arbitrul sa jucam aşa îmbrăcati cu moldovenii? Se mai dă si la tv si ne facem de rîs pînă în China...

dvd1
dvd1  •  17 Iulie 2019, 02:36

ce sa faca Dinamo? raspunsul e simplu: sa retraga echipa din campionat imediat. Afara cu Pruna, cu d-l Goe si ceilalti. Retrogradarea

maistor_kokir
maistor_kokir  •  17 Iulie 2019, 02:11

Ilie confunda termenii. Negoita e investitor/antreprenor, nici nu se pune problema de profesionism la asa ceva. Mi se pare penibil ce scoate pe gura. Antrenorii si jucatorii lui Dinamo trebuie sa fie profesional, nu Negoita.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close