FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

VIITORUL - DINAMO // Deian Sorescu, gesturi nervoase, după ce Eugen Neagoe l-a scos de pe teren în minutul 50

FOTO: SporPictures.eu
FOTO: SporPictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 22:04

Viitorul și Dinamo s-au înfruntat de la ora 21:00 în ultimul meci al etapei inaugurale din Liga 1. Nervii și-au făcut apariția în tabără oaspeților încă din prima etapă.

Deian Sorescu  a fost înlocuit de Eugen Neagoe cu Daniel Popa în minutul 51, imediat după golul de 2-0 marcat de Viitorul prin George Ganea.

Mijlocașul „câinilor” a bătut palma cu cei de pe margine, apoi și-a vărsat frustrarea lovind cu piciorul o cutie aflată în apropierea băncii de rezerve și scaunele din spațiul destinat oaspeților.

Era a doua schimbare făcută de Neagoe. La pauză, îl înlocuise pe Ricardo Grigore, fundașul stânga improvizat, cu Andrei Sin. 

Vezi și: 

VIITORUL - DINAMO // FOTO Conflict deschis între ultrașii lui Dinamo și Eugen Neagoe! I-au cerut demisia + scandări dure la adresa lui Ionuț Negoiță

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează