FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 1 DECEMBRIE, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

VIITORUL - DINAMO // Forțat să improvizeze! Cum ar putea arăta echipa de start a lui Dinamo în meciul cu Viitorul

Ultima apariție a lui Ciobotariu în Liga 1 s-a petrecut pe 29 octombrie, în remiza de la Chiajna, 0-0 // FOTO: Raed Krishan
Ultima apariție a lui Ciobotariu în Liga 1 s-a petrecut pe 29 octombrie, în remiza de la Chiajna, 0-0 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 13:22

Mircea Rednic se vede nevoit să schimbe din nou compartimentul defensiv în perspectiva meciului cu Viitorul, fiind forțat de suspendarea lui Mihai Popescu, eliminat etapa trecută cu Gaz Metan, 1-1. 

  • Viitorul - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

Locul acestuia în centrul apărării va fi luat de tânărul Denis Ciobotariu, 19 ani, cel care a dispărut din lot la ultimele partide. Ciobi jr. a mai făcut cuplu cu Georgios Katsikas în două partide în acest sezon, în remiza de la Chiajna, 0-0, și în înfrângerea cu Csikszereda din optimile Cupei (3-3, 8-9 d.p)

5 meciuria bifat, în total, Ciobotariu în acest sezon, în toate competițiile

Denis Ciobotariu a revenit în acest sezon la Dinamo, după ce în ediția precedentă fusese împrumutat la Chindia Târgoviște. În iunie 2017, acesta a fost căpitanul lui Dinamo U19 în finala din Liga Elitelor U19, câștigată la penalty-uri chiar în fața adversarului de sâmbătă seara. 

Cum ar putea arăta echipa de start a lui Dinamo: Penedo - Sorescu, Ciobotariu, Katsikas, Popovici - Atmane, Cooper - Hanca, Moldoveanu (Nistor), Salomao - D. Popa

Nistor, incert

Rednic are semne de întrebare și în privința căpitanului Dan Nistor. Accidentat în derby-ul cu FCSB din 11 noiembrie, când a suferit o microleziune fibrilară la coapsă, mijlocașul a absentat etapa trecută cu Gaz Metan, 1-1.

Săptămâna aceasta, Nistor s-a antrenat alături de restul echipei, dar continuă să resimtă dureri, astfel că Rednic nu a luat încă o decizie finală în privința lui.

HANCA POATE

Sergiu Hanca s-a ales cu o accidentare la genunchiul stâng după partida cu Gaz Metan, 1-1, în ultima etapă, dar Mircea Rednic a primit o veste bună.

Jucătorul de bandă dreaptă poate să joace mâine, s-a refăcut și a putut să se pregătească normal în ultimele zile. Hanca are toate șansele să înceapă titular contra Viitorului. 

Vezi și:

Lucescu alături de Rednic la Dinamo, ce lovitură ar fi! Anunțul făcut azi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valii_sv
valii_sv  •  30 Noiembrie 2018, 18:28
Postat de Costel Pisleaga pe 30 Noiembrie 2018, 14:17

PENEDO(mutiu) - SORESCU , CIOBOTARIU , KATSIKAS , A.MITRAN - MOLDOVEANU , CRETU , TIRCOVEANU , SALOMAO - NEICUTESCU - MONTINI !!!

Ce sa caute Moldoveanu titular ? E singurul jucator cu profil ofensiv ce nu stie sa dribleze !

vasy86le
vasy86le  •  30 Noiembrie 2018, 14:54

Ce se intampla cu Ehman? vreau sa vad acel jucator in echipa, vreau sa vad de ce e in stare, de ce nu il ia nimeni in calcul?

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  30 Noiembrie 2018, 14:17

PENEDO(mutiu) - SORESCU , CIOBOTARIU , KATSIKAS , A.MITRAN - MOLDOVEANU , CRETU , TIRCOVEANU , SALOMAO - NEICUTESCU - MONTINI !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează