FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lucescu alături de Rednic la Dinamo, ce lovitură ar fi! Anunțul făcut azi: "Trebuie să ai argumente dacă vrei să scoți un leu de la el"

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 11:53

În ultimele 24 de ore au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora selecționerul Turciei, Mircea Lucescu, 73 de ani, ar fi tentat să investească la Dinamo alături de Mircea Rednic, 56 de ani, actualul antrenor al dinamoviștilor.

"Puriul" a comentat informația la conferința de presă din această dimineață, dezvăluind că și alți oameni din fotbal ar fi tentați de o posibilă susținere financiară a clubului.

"Acum sunt antrenorul echipei Dinamo. Ați auzit voi ceva, nu e doar Mircea Lucescu, sunt și alți oameni care vor să se implice. Atât timp cât am semnat cu Dinamo, normal că îmi doresc să mă implic.

Trebuie să ai argumente dacă vrei să scoți de la nea Mircea (n.r. Lucescu) un leu"a declarat Rednic.

"Este o simplă fantezie"

Florin Prunea, fostul portar al celor de la Dinamo, a vorbit la rândul său despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să investească în "Ștefan cel Mare".

"Lucescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar dacă va renunța la naționala Turciei, nu-l văd muncind la birou. E o simplă fantezie. Se pare că Negoiță dorește să vândă, dar nu e ușor", a spus Prunea, la Pro X. 

"Inima lui Mircea Lucescu e alb-roșie, dar, sincer, eu nu îl văd să fie patron la Dinamo" Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, apropiat al lui Lucescu

Încă de la prezentarea sa la echipă, Rednic a dezvăluit că a fost la un pas să preia Dinamo alături de fostul acționar Nicolae Badea,dar afacerea a picat în cele din urmă. "Badea poate să confirme că am vrut să cumpăr Dinamo. Singur nu puteam să iau clubul, poate că aşa a fost să fie", declara tehnicianul la acea vreme. 

Ulterior, Rednic a mai spus că în viitor intenționează să conducă un club prin intermediul fiicei sale Luana.

Vezi și:

Continuă revoluția! Rednic a anunțat alte transferuri la Dinamo » Ce spune de calificarea în play-off și cum a glumit înaintea meciului cu Viitorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
albalbastru72
albalbastru72  •  01 Decembrie 2018, 13:03

La banii lui cumpara jumatate din liga 1 dar e foarte chitros si ascuns.

albalbastru72
albalbastru72  •  01 Decembrie 2018, 13:02

La banii lui cumpara jumatate din liga 1 dar e foarte chitros si ascuns.

104459837173638
Dinu Stefan  •  30 Noiembrie 2018, 15:57

eu ca fecesebist,fost stelist ...m-as bucura ! sa vedem cine e mai tare fosta garda (fratii mircia) sau noua garda (arpad-muresan)...eu merg pe mana lu doftoru de suflete-muresan !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează