FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

Ianis Hagi la Genk // Gică Hagi, noi detalii despre mutare: „Nu e cel mai scump transfer din România! A avut oferte bune, dar am ales proiectul”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 16:45

Ianis Hagi s-a transferat oficial la campioana Belgiei, Genk, iar la câteva zile distanță Gică Hagi a confirmat că oferta belgienilor nu a fost cea mai bună din punct de vedere financiar, dar a contat decisiv proiectul sportiv propus de aceștia.

Ianis este cel mai scump transfer de la Viitorul, dar nu din România. Este o sumă bună pentru noi, dar nu ne-am uitat la bani, ne-am dus pentru proiectul tehnic. Am luat o decizie, vom vedea dacă a fost bună sau nu. Viitorul și Ianis nu s-au uitat la partea financiară, acesta este lucru important și fundamental. Am analizat foarte bine. Am avut oferte foarte mari, pe bani foarte mulți.

Se pot spune multe, dar aceasta este realitatea. A mers la o echipă foarte bună, o echipă care a câștigat campionatul, care este în Liga Campionilor și care formează și promovează jucători la nivelul cel mai bun. Este următorul pas pe care trebuie să-l facă. Un club modern, foarte bine organizat, unde Ianis trebuie să progreseze. El are 20 de ani și mă bucură că se va bate la câștigarea campionatului. Trebuie să fie în cupele europene an de an”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă de dinaintea meciului Viitorului - Dinamo, de luni.

Gică Hagi: „Mă duce și pe mine în Champions League”

Ianis mă aduce și pe mine în Liga Campionilor, o să mă duc să văd meciurile. Am un motiv să mai plec din când în când. Mă bucur pentru el, a muncit mult, s-a sacrificat, a tras echipa după el.

Îi mulțumim pentru ce a făcut pentru Viitorul, a fost unul dintre jucătorii de bază ai echipei care a avut rezultate în ultimul an și jumătate. A fost unul dintre jucătorii care au ieșit în față și au dus toată presiunea”, a adăugat managerul tehnic de la Viitorul.

„Noi semănăm cu Genk din multe puncte de vedere. Semănăm ca viziune, mod de joc. Suntem cluburi tinere. Genk, în ultimii 10 ani, a fost unul dintre cele mai bune cluburi din Belgia, cum a fost și Viitorul în România. A produs foarte mulți jucători. De aceea, alegerea mea și a lui Ianis a fost în direcția aceasta. Timpul o să arate dacă se va impune”
Gică Hagi

Citește și:

Genk îl vinde pe Ruslan Malinovski, cel mai bun jucător, ca să-i facă loc lui Ianis! „Cu Hagi, câștigăm imagine internațională! E un decar pur”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  15 Iulie 2019, 05:27

Vrem sa vedem impozitul plătit de Hagi pentru cele 9 milioane de euro.... Chitanţa de la financiar , va rugăm. Dacă nu, atunci faceţi o rezevare la Borcea în celulă. Hagi zicea că e cinstit si ca nu ascunde nimic.

sexilian
sexilian  •  14 Iulie 2019, 18:07

pana una alta sa pastrezi banii,ii dai inapoi si foarte ...........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează