FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul, două amicale în ultima zi a stagiului de pregătire din Antalya! Transferul iernii a fost titular: „Hagi e legenda României”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 19:33

Viitorul Constanța a încheiat astăzi stagiul de pregătire din Antalya cu două partide amicale. 

În primul test, disputat la ora 10:30, formația lui Gică Hagi a cedat în fața lui KF Ballkani, liderul din Kosovo, scor 1-4. Golul constănțenilor a fost marcat Cosmin Matei.

În ultimul meci amical din Turcia, Viitorul a remizat cu Jagiellonia, locul 9 în prima ligă din Polonia, scor 1-1. Brazilianul Rivaldinho a deschis scorul în primul minut al partidei. Polonezii au egalat în minutul 11 prin Jesus Imaz.

Viitorul în meciul cu KF Ballkani, 1-4: Buzbuchi - Mladen, Artean, Buta (82 Dussaut), Grosu - Achim, Iacob (82 Țîru), Matei - Chițu (82 Rivaldinho), Munteanu, Ganea (85 Pitu).

FC Viitorul în meciul cu Jagiellonia, 1-1: Căbuz - Damian, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Ciobanu (60 Iacob), Malcom (60 Artean), Bîrnoi (46 Mladen) - Iancu, Zoua (46 Pitu), Rivaldinho

Malcom Edjouma, cel mai important transfer al iernii

„Este un club care are un proiect de mare amploare. Am auzit doar lucruri bune despre el. Sunt foarte fericit că am semnat aici. Știu că antrenor este domnul Gică Hagi, legenda Romîniei. Știu mai multe pentru că m-a sunat Houri și mi-a spus că este un club bun și că voi fi foarte bine primit aici.  

Știu că domnul Hagi a jucat la Real Madrid și Barcelona, că a fost un jucător foarte bun. Este un antrenor exigent care vrea mereu să progreseze. Tot timpul am vrut să joc în străinătate. Nu am avut până acum această oportunitate. Nu am ezitat când am auzit. Știu că va fi o experiență reușită”, a declarat Malcom Edjouma, mijlocaș, 23 de ani, pentru site-ul oficial al Viitorului.

Vezi și:

FCSB // Gigi Becali, despre transferul lui Chipciu la CFR: „Îl iubesc, nu vreau să îl jignesc, dar să gândim logic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  24 Ianuarie 2020, 20:16

pai acum am aflat. marele transfer al celui mai mare brazilian nu sa mai realizat??? nu a mai fost vindut, parca in marea tara bulgarica??? pai nea hagica, de ce minti oamenii???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează