FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Viitorul, echipă tot mai atractivă pentru fotbaliștii din Liga 1 » Un fost jucător al Astrei dezvăluie: "M-ar tenta"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 15:05

Împrumutat de Astra pentru jumătate de sezon de la Osmanlispor, mijlocașul Takayuki Seto (31 de ani) ia în calcul un nou împrumut în Liga 1, iar Viitorul este o opțiune luată în calcul de japonez.

Turcii sunt interesați să-l aducă înapoi la echipă pe Takayuki, însă TV Dolce Sport anunță că fotbalistul nu este interesat să revină dacă nu va primi șanse de joc și ia în calcul un împrumut la campioana Viitorul.

"Nu pot să zic acum nimic. Da, m-ar tenta. Este o echipă frumoasă", a spus Takayuki pentru sursa citată.

Seto are 237 de meciuri jucate în Liga 1, în cele două perioade petrecute la Astra: între 2007 și 2015 și în a doua parte a sezonului trecut. 

ASTRA

Antrenor: Edward Iordănescu (nou)
Veniri: Erico (Pandurii), Marquinhos (Toledo), Mrzljak (liber de contract), Bejan (Chiajna), Vâlceanu (Steaua), Lazar (Pandurii), Chipirliu (Juventus București), Anthony Le Tallec (Atromitos), Polczak (Cracovia)
Plecări: Budescu, J. Morais, Teixeira (Steaua), R. Alves (Leixoes), Fabricio (FC Ashdod), Sg. Buș (Levski Sofia), Lovin (retras), S. Lung jr. (Kayserispor), Oros (Sepsi), Boubacar (Erzurumspor)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează