FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC ARGEȘ 2-2

Viitorul - FC Argeș 2-2. Ruben de la Barrera rămâne optimist: „E important că am luptat până la final” + Reacția lui Ionuț Moșteanu

Ruben De La Barrera, antrenor Viitorul
Ruben De La Barrera, antrenor Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 21:34 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 11:44

Viitorul și FC Argeș au remizat, scor 2-2, în etapa a opta a Ligii 1, după un meci decis de un penalty acordat în prelungirile partidei.

După meci, Ruben De La Barrera s-a aratat mulțimit de punctul obținut cu echipa piteșteană, chiar dacă obiectivul Viitorului este de a intra în play-off: „Înainte de fiecare partidă avem un singur obiectiv, să învingem. Aproape că am fost învinși, dar am reușit să egalăm. E important că am obținut acest punct, că am luptat până la final. Înlocuirea lui Luckassen ne-a dat puțin planurile peste cap. A trebuit să regândim planul tactic. Campionatul e lung. Am vrut să câștigăm, dar nu am reușit astăzi. Sunt convins că merităm acest punct pe care l-am obținut.”

Întrebat despre accidentarea lui Luckassen și despre viitoarele meciuri ale echipei sale, antrenorul spaniol speră să nu mai aibă probleme de lot și să poată pregăti meciul așa cum dorește: „Ely Fernandes nu e un «număr 9», ne va lipsi Luckassen. Acesta simte dureri, dar sper că o să își revină pentru meciul viitor. Încă nu știu dacă vom avea toți jucătorii pentru meciul viitor, dar sper să nu am probleme de lot”.

„Punctele în Liga 1 se câștigă greu”

Pe de altă parte, Ionuț Moșteanu, antrenorul lui FC Argeș, s-a aratat dezamăgit de rezultatul partidei și de faptul că dobrogenii au egalat în prelungiri, dar crede că echipa sa poate evolua și poate obține punctele necesare salvării de la retrogradare: „Punctele în Liga 1 se câștigă greu. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Lucrurile nu sunt grele dacă ne antrenăm așa cum ne dorim. Numai muncind si ținând aceeași direcție, putem să evoluăm. Avem probleme, dar jucătorii sunt înțelegători și au pus osul la treaba.”

Clasament Liga 1:

Citește mai ulte știri din Liga 1:

Situație nemaiîntâlnită la Viitorul! Puștii au dispărut din echipă, record de străini la echipa lui Gică Hagi

EXCLUSIV Ce se ascunde de fapt în spatele spaniolilor de la Dinamo » Investigația GSP care scoate la suprafață fața nevăzută a noilor investitori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
coco1987
coco1987  •  27 Octombrie 2020, 00:31

Jurnalism la "cel mai inalt nivel". In titlu ati zis "Ionut Moșeanu", in articol ati zis "Ionut Moșneanu". Ce e si mai trist e ca nu il cheama nici intr-un fel, nici in altul..., numele omului fiind Moșteanu! In rest e bine..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează