FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Cătălin Striblea, tulburat de atitudinea jucătorilor lui Hagi: „S-a întâmplat un fenomen ciudat. E o dovadă de neputință!”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 08:46

Viitorul- FCSB 0-2 // Jurnalistul Cătălin Striblea, realizator la Digi FM, a fost invitat duminică seara în studioul GSP Live, unde a analizat alături de Costin Ștucan și tehnicianul Ciprian Panait partida Viitorul- FCSB 0-2. 

Striblea a remarcat jocul modest al echipei lui Gică Hagi și lipsa de reacție manifestată de fotbaliștii „Regelui” în fața jocului de pase al celor de la FCSB.  

„La jumătatea reprizei a doua, s-a întâmplat un fenomen ciudat: nimeni de la Viitorul nu ataca mingea. Nu înțelegeam de ce ăia în roșu pasează fără să-i atace nimeni. Ăsta n-a fost blat, e o dovadă de neputință. E ceva în neregulă cu băieții ăia pe teren. E ceva greșit cu ei, n-au alergat în seara asta, n-au avut ce le trebuie pentru un meci de fotbal.  

(...)Viitorul va lua bătaie si de la Mediaș dacă merge pe linia asta. (...) Atitudinea lor e chiar îngrijorătoare, iar Edi Iordănescu va specula asta. Oamenii ăștia n-au atacat mingea vreme de 15 minute, am numărat noi. Nu au atacat mingea, pur și simplu s-au oprit din jucat”, a spus Striblea, la GSP Live. 

„Lui Hagi i-au lipsit oameni mai experimentați, precum Țîru, Eric de Oliveira sau Achim, care ar fi gestionat altfel situația. Viitorul se bazează pe o echipă tânără și pe o bancă scurtă” - Cătalin Striblea 

3a fost nota primită de fundașii centrali Ghiță și Mladen. „Lateralii” Boboc și De Nooijer au încasat nota 4 din partea Gazetei

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  16 Decembrie 2019, 23:39

Ce mai vreți ... în liga "Cooperativa Becali" noncombatul e firesc. Într-un fotbal normal, ambele echipe ar fi fost depunctate cu cel puțin 3 puncte, dar Gino primeşte şi el mălai că deh, are necaz şi nevoi multe (o nouă supermaşină lui Mario, ca să-i treacă depresia). Nici nu merită să îți pierzi vremea cu liga de cacao!

parpalache
parpalache  •  16 Decembrie 2019, 12:26

Explicatia noncombatului jucatorilor lui Hagi, sta in relatia de afinitate dintre cei doi machidoni-nasu'Dzica cu finu'Dzidzi-si in "naravurile"baskan-ului din Pipera, care in momentele lui de "arogantza"recunostea ca"umbla"cu "dolaari"la jucatorii echipelor adverse!Ce vreti?Vine Craciunul,baietii lui Hagi au salarii mici,nasu'Dzica e "sarac",nu are de unde sa le dea prime,dar nu are nimic impotriva sa le dea...finu Dzidzi,ca el are si e om bun!Sa ne traiasca!

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  16 Decembrie 2019, 12:20

Adevarul este ca jocul Viitorului ,in meciurile cu FCSB ,lasa de dorit.In alte meciuri sint lei.Dar ca sa fiu corect,trebui sa spun ca 'fenomenul' acesta ,il vad si in campionate de top.Ma refer la faptul ca sint anumie echipe bune care joaca mai mereu prost ,cand intalnesc o anumita echipa de top.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close