FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

VIITORUL - FCSB 0-2 // Helmuth Duckadam, declarații tari la GSP Live: „Suntem favoriți la titlu. Dacă jucăm la fel, nu vom avea probleme cu nimeni”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 09:28

Viitorul - FCSB 0-2 // Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de imagine al celor de la FCSB, a prins curaj după victoria roș-albaștrilor de pe terenul Viitorului, 2-0. Fostul goalkeeper simte că echipa sa are prima șansă la titlu în Liga 1. 

„A fost un meci ușor pentru că noi ni l-am făcut ușor. Haideți să ne uităm ce echipă avea Viitorul acum un an, cu Vînă, Băluță, Ianis Hagi. Acei jucători nu mai sunt acum. Suntem mult mai valoroși și cred că, dacă vom juca în continuare cu același angajament, nu vom aveam probleme cu nicio echipă.

Am stat rău până acum la atitudine, dar uitați cum jucăm cu atitudine! Sunt convins că suntem favoriți la titlu după ultimele jocuri. După părerea mea, avem cel mai valoros lot, trebuie doar să jucăm la capacitate maximă. Cu una-două întăriri, n-ar trebui să avem probleme să câștigăm campionatul. Cred că ne-ar mai trebui un fundaș central și un atacant central”.

„Se vede ambiția lui Florinel Coman”

Duckadam a lăudat jucători din toate compartimentele, remarcând forma lui Florinel Coman, dar și disciplina tactică arătată de apărarea FCSB-ului în disputa de la Ovidiu. 

„Aseară mi-a plăcut toată apărarea și mi-a plăcut și Nedelcu, care e într-o creștere de formă. Moruțan va trebui să se mai maturizeze, sper reușească asta cât mai repede. 

Nu în ultimul rând, mi-a plăcut Florinel Coman. Jocul lui e individual, dar are calitate și se vede ambiția lui. Mai puține reușite au avut Florin Tănase și Man”, a spus Duckadam, la emisiunea GSP Live. 

Match Preview FCSB - Craiova: 

Vezi și: 

EXCLUSIV Cătălin Striblea, tulburat de atitudinea jucătorilor lui Hagi: „S-a întâmplat un fenomen ciudat. E o dovadă de neputință!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  16 Decembrie 2019, 15:00

Daca FCSB evolueaza doar cu echipe cu care face omenii in contul transferurilor gen:Viitorul,Botosani,Gaz Metan ar fi favorita la titlu..dar cu Astra sau CFR nu misca clona FCSB...nici pe Craiova nu cred ca o mai bate...

138672209828437
Gelu Oanca  •  16 Decembrie 2019, 12:16

Itradevar daca joaca asa,si se dau la o parte echipele precum Viitorul, Botosani atunci sigur castigati.

336378437189884
Malus Dacus  •  16 Decembrie 2019, 11:26

...e cu mantă. Adică steliștii angajați la fbsc, în speță Duckadam. Nu poți să zici de Duckadam că nu e stelist, pt. că a jucat la Steaua...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close