FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIITORUL - FCSB 1-1 // EXCLUSIV Gigi Becali, gata să îl trimită pe Nedelcu pachet la Viitorul: „Îl vrea Hagi? Negociem la vară”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 18:39

După Viitorul - FCSB 1-1, Gică Hagi l-a lăudat pe Dragoș Nedelcu și a spus că ar fi dispus, dacă ar avea bani, să-l răscumpere pe mijlocașul de 22 de ani.

Gigi Becali, patronul FCSB, care l-a criticat în dese rânduri pe mijlocașul Dragoș Nedelcu, a vorbit despre posibila vânzare a acestuia la Viitorul.

O să vorbesc cu Gică Hagi. Dar nu acum, la vară. Ce rost are să vorbim acum de Nedelcu? Încă suntem în timpul campionatului. Nu vorbim acum de transferuri sau de bani”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

 „Dacă aș avea bani mulți, stați liniștiți că l-aș cumpăra înapoi pe Nedelcu. El și Băluță se vor bate pentru titlul de cel mai bun mijlocaș român. Totul e din punct de vedere mental. Dacă nu ai un mediu bun, nu poți reuși lucruri pozitive. El trebuie ajutat, împins de la spate”Gică Hagi la conferința de presă

Dragoș Nedelcu a fost crescut la Academia Hagi și a jucat la Viitorul din 2014 până în 2017, când FCSB l-a cumpărat pentru 2 milioane de euro.În acest sezon, Nedelcu a bifat 27 de meciuri pentru FCSB. 

În februarie, FCSB i-a dat o hârtie impresarului Pietro Chiodi, prin care agentul este împuternicit să-l vândă pe mijlocaș pentru 2 milioane de euro, plus TVA. (Detalii AICI)

1.500.000 €este cota lui Dragoș Nedelcu, potrivit transfermarkt

Citește și:

Exasperat, Gigi Becali detonează BOMBA: „Îi vreau pe Ianis și Gică Hagi la FCSB!” 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
108884876982002
Marcel Pirje  •  23 Aprilie 2019, 16:30

La Steaua e nevoie de Psiholog - sa le ofere mentalitatea de invingator (la Viitorul este Hagi psihologul )- si de preparator fizic - cum spunea ILie Dumitrescu ! In rest au trupa, dar nu e pusa in valoare !

merace
merace  •  22 Aprilie 2019, 21:48

Patronii din Liga 1 au bani de afaceri cu milioane de euro pe jucatori, dar nu au bani de VAR, ca nu ar mai putea sa faca blaturi cu arbitrii! :D hahaha

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  22 Aprilie 2019, 21:20

De insolvență a mai zis ceva? :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează