FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-1

VIITORUL - FCSB 1-1 / VIDEO Gică Hagi, conferință de presă maraton: mesaj superb pentru Halep, jucătorul de la FCSB pe care l-ar transfera + detalii despre mutarea lui Ianis

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 13:58

După Viitorul - FCSB 1-1, Gică Hagi a ținut o conferință de presă maraton. A durat mai bine de 35 de minute și s-a terminat după miezul nopții. 

„Regele” a atins subiecte multiple: de la performanța remarcabilă a Simonei Halep la Fed Cup până la transferul lui Ianis Hagi sau la comportamentul fanilor de la Ovidiu.

...despre Ianis Hagi: „Crește ca toți ceilalți. Acum are și ritm, arată bine meci de meci. În proporție de 99 % va pleca la vară. Așa sper. Încă nu au existat negocieri”.

...despre Simona Halep: „Să ne bucurăm de ea. Mai avem un sportiv care e numărul 1 în lume la ce face. Trebuie să ne lăudăm, să ieșim pe stradă și să strigăm că suntem români. Sportul e o religie!”

...despre injuriile fanilor la adresa lui Benzar: „Bineînțeles că le-am făcut semn să se oprească. La mine în stadion trebuie să țină cu echipa noastră, dar să nu înjure adversarul. Ești cu noi, cânți, dar nu jignești jucătorul altora. Mai ales că Benzar este de-al casei, e plecat de aici”.

....despre Nedelcu și ceilalți jucători cumpărați de FCSB de la Viitorul: „Dacă aș avea bani mulți, stați liniștiți că l-aș cumpăra înapoi pe Nedelcu. El și Băluță se vor bate pentru titlul de cel mai bun mijlocaș român. Totul e din punct de vedere mental. Dacă nu ai un mediu bun, nu poți reuși lucruri pozitive. El trebuie ajutat, împins de la spate. De jucătorii mei s-a vorbit numai de rău. Nu știu cine a avut interese să le scadă valoarea. Nedelcu e titular la naționale, Coman câștigă meciurile, Benzar joacă meci de meci, Tănase e cel mai bun”.

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi, plan REVOLUȚIONAR! Propune o alianță a șefilor din Liga 1: „Trebuie să mergem la UEFA, să primim și noi 30 de milioane de euro!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
105662257060988
Eugen Qy  •  22 Aprilie 2019, 17:34

Ar trebui sa ii explice , totusi, cineva lui gb, pe intelesul acestuia, ca oile daca le fugaresti toata ziua, le bati, si nu le lasi sa pasca, nu se vor ingrasa in veci si nici nu vor da lapte ! Iar daca alungi unul dupa altul TOTI ciobanii care incearca sa faca asa cum e spre binele ***, sau ii obligi sa le fugareasca, sa le tina in suturi si sa nu le lase sa pasca, ATUNCI cum vrei bai ciobane sef, sa ai lapte, branza cas, sau piei de oaie, cum te mai miri FATARNIC, ca din oi inalt productive la lapte si la carne, in turma altora, oile tale, aceleasi cumparate de la aceia, sunt doar piele si os ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  22 Aprilie 2019, 17:09
Postat de dinamo100 pe 22 Aprilie 2019, 16:16

Adevarul e unde va la mijloc: jucatorii ridicati de Hagi la Viitorul nu au prea facut fata in alte parti (R. Marin e exceptia), pe de alta parte e greu ca jucatorii lui Hagi sa progreseze in mediul de la FCSB dominat de un Gigi atotputernic si atoatestiutor.

Jucatorii pleaca de la Viitorul cu probleme majore de comportament tolerate de Hagi. Sa ne gandim numai la Iancu, Coman, Tanase, Nedelcearu sau Vodut. La problemele cu fumatul, alcoolul, femeile si pariurile se adauga banii lui nea Gigi, viata de noapte a Bucurestiului si lipsa unui antrenor care sa-i corecteze, motiveze si sa-i puna in valoare. In plus nea Gigi pozeaza in bun crestin si trece peste deciziile disciplinare ale antrenorului din acte (vezi Tamas, Alibec, etc) incurajand indisciplina. Furtuna perfecta.

raikkonen79
raikkonen79  •  22 Aprilie 2019, 16:18
Postat de albalbastru72 pe 22 Aprilie 2019, 15:59

Gica,in afara de Razvan Marin,nu ai format un jucator ca lumea de nationala,numai ciurucuri,numai jucatori de carton.

Eu cred ca Gica a format mai multi jucatori cu potential. Din pacate, acestia au ajuns intr-un mediu toxic pentru tinerii talentati. Parerea baiatului care a comentat dupa tine imi pare mai apropiata de adevar....desi, eu sunt fcsb-ist iar el este dinamovist...din cate imi dau seama.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează