FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB

VIITORUL - FCSB // Fără istoric! Elevul Mihai Teja n-a mișcat în fața profesorului Gheorghe Hagi

Articol de , - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 08:52

VIITORUL - FCSB // Mihai Teja, fost secund al lui Gheorghe Hagi, nu l-a bătut niciodată pe Gică în duelurile directe ca antrenori: în cele 3 dispute de până acum, Regele conduce cu 2-0 în raportul succeselor.

Duelul Viitorul - FCSB va propune și o confruntare specială. Hagi versus Teja. Doi foarte buni prieteni, care au și colaborat în urmă cu mai bine de 10 ani chiar în curtea Stelei.

Atunci, Hagi a acceptat să preia funcția de antrenor principal, iar ca preparator fizic l-a dorit pe Mihai Teja, care a dat curs propunerii.

A urmat o colaborare scurtă, de numai 3 luni, însă Teja a declarat mereu după ce a debutat ca "principal" că Hagi i-a fost ca un profesor și că aplică multe dintre ideile pe care le-a văzut la el.

Va fi a 4-a dispută directă, iar elevul Teja n-a ridicat până acum privirea din pământ în fața celui care i-a fost profesor. În cele 3 jocuri, Hagi l-a bătut de două ori.

Al treilea s-a terminat remiză, dar și acest punct scos deTeja a fost cu foarte mare noroc: Gaz Metan - Viitorul 2-2, cu un gol înscris de gazde aproape de minutul 90.

Hagi l-a învins pe Teja inclusiv cu Mihai antrenor la FCSB. A fost partida de acum o lună, din prima etapă a actualului play-off. S-a jucat pe Arena Națională și s-a impus Viitorul, scor 2-1, la capătul unui meci extrem de spectaculos.

Duelurile Hagi-Teja, ca antrenori

DATA / MECIUL
august 2018 Viitorul - Gaz Metan 2-0
decembrie 2018 Gaz Metan - Viitorul 2-2
martie 2019 FCSB - Viitorul 1-2

4 ani și jumătateare Hagi pe banca Viitorului, cel mai longeviv dintre actualii tehnicieni din Liga 1

4 luni are Mihai Teja ca antrenor principal la FCSB, a preluat postul la jumătatea lunii decembrie

14 anie diferența de vârstă între cei doi: Teja a făcut 40 de ani în toamna anului trecut, iar Hagi a împlinit 54 în februarie

Procentaj mic de victorii

Teja a condus FCSB la 10 meciuri oficiale. Toate în Liga 1. Ultimele 5 runde din sezonul regulat, plus cele 5 din turul play-off-ului. Linia de clasament nu arată bine: doar jumătate din meciuri câștigate.

Procentajul de 50% în dreptul victoriilor e unul foarte mic pentru un tehnician al FCSB. De exemplu, precedesorul lui, Nicolae Dică, are un procent al victoriilor, la jocurile de Liga 1, de aproape 60%, el disputând de aproape 7 ori mai multe meciuri, are 66 de partide de campionat.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
martinpen
martinpen  •  19 Aprilie 2019, 13:02
Postat de para.para pe 19 Aprilie 2019, 10:46

S-a atins punctul maxim al penibilului: "4 ani și jumătate are Hagi pe banca Viitorului, cel mai longeviv dintre actualii tehnicieni din Liga 1". Pai la echipa lui normal ca-i cel mai longeviv antrenor, ca doar nu-l da nimeni afara nici daca retrogradeaza in Liga 3.

Asa, si de la alte echipe de ce nu vedem recorduri de longevitate? Se tot dau antrenori afara de cel putin 20 de ani incoace, nu am vazut macar la o echipa vreo imbunatatire ca au dat antrenorul afara...

para.para
para.para  •  19 Aprilie 2019, 10:46

S-a atins punctul maxim al penibilului: "4 ani și jumătate are Hagi pe banca Viitorului, cel mai longeviv dintre actualii tehnicieni din Liga 1". Pai la echipa lui normal ca-i cel mai longeviv antrenor, ca doar nu-l da nimeni afara nici daca retrogradeaza in Liga 3.

883135188391540
Popa Corneliu  •  19 Aprilie 2019, 10:10

De parca echipa cfr cluj 1907 joaca ceva cu marele Petrescu! Hai sa vedem daca numai "comanda" dl Dancu inca un titlul pentru o echipa din Cooperativa Echipelor de Partid si Primarii ca sa poata fi eliminata de o echipa ca Dudelange! Cat o sa se amestece oameni ca generalul Dumbrava si dl Dancu, adica oameni din Politic, in fotbalul romanesc, cu jalbe la Madam Justitie, acum aservita PSD, nici un antrenor nu o sa fie bun, ciobanasul trebuie sa se orienteze catre un antrenor care sa provina de la Dinamo PSD!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează