FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, DUMINICĂ, 21:00

VIITORUL - FCSB // Gigi Becali, sfat pentru Ianis Hagi înainte de meciul direct: „Poate fi mai bun ca Pirlo” » Ce jucător crede că e mai valoros

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 13:26

Viitorul și FCSB se vor duela duminică, de la ora 21:00, în prima etapă din returul play-off-ului.

Înainte de meciul direct, Gigi Becali, patronul FCSB, l-a lăudat pe mijlocașul Ianis Hagi, 20 de ani, și i-a dat acestuia un sfat.

„Ianis are execuții de mare clasă. Îi dau un sfat, sper să nu se supere Gică. Trebuie să nu mai piardă mingea așa ușor. Dacă are mai multă grijă de minge și nu o pierde, va fi mai bun decât Pirlo. E și genul lui Xavi, da. Dar nu trebuie să piardă mingea.

Ianis nu poate fi transferat. Costă mulți bani. Nu are rost să fac discuții că se supară Gică. Ianis nu poate fi cumpărat de la Viitorul. Ianis dacă joacă la Campionatul European va pleca pe mulți bani la o echipă mare.

Singurul care este mai valoros și cu o cotă mai mare este Dennis Man. Ca joc, nu pot să-i compar. Ianis are execuții cu care câștigă meciurile singur. Nu am cu cine să-l compar pe Hagi. Eu nu am un jucător care să facă ce face el”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: 

Gigi Becali tranșează războiul Giovanni - Anamaria Prodan: „Eu sunt stăpân în casa mea! Îmi așez și vând mobila cum vreau”

Gică Hagi și Dumitru Dragomir pariază pe Ianis Hagi: „E Xavi de România!” + „Doamne, sigur ia 15-20 de milioane”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  15 Aprilie 2019, 21:00

De tot rasul!La insistentele lui Naum,sa zica cam la cat il pretuieste totusi pe Ianis,baskan-ul s-a indurat sa-i "dea"...50 de milioane!Adica Ianis ar valora doar jumatate din... Man!Dar...avand in vedere cam cum "joaca"Ianis in meciurile cu fcsb,putea sa-l pretuiasca numai la 2 lei!

138672209828437
Gelu Oanca  •  15 Aprilie 2019, 19:04

Ce *** poate fi ciobanul, cum poti spune ca Ianis castiga un meci de unul singur, dar Man este mai bun, Man niciodata nu va avea valoarea lui Ianis, cand a avut Man acele sclipiri ca IANIS.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  15 Aprilie 2019, 17:17

Doua talente cam de acelasi nivel. Deosebirea dintre ei ar fi ca in timp ce Ianis Hagi se zbate si alearga cam de 2-3 ori mai mult decat Man in cele 90 minute. Numai atunci cand Man va intelege sa nu mai stea ASCUNS, privind uneori pasiv in anumite zone ale terenului si va pune osul precum Ianis, il va depasi valoric fotbalistic si financiar..... Altfel spus, Hagi se prezinta cu un grad de VITALITATE IN PLUS......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează