FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB

VIITORUL - FCSB // Mihai Teja a intrat singur în ofsaid: „Singura echipă din Liga 1 cu o filosofie de joc”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 12:35

Antrenorul lui FCSB, Mihai Teja, o laudă pe Viitorul, formație pe care echipa sa o întâlnește duminică, de la 21:00, în deplasare.

Tehnicianul roș-albaștrilor consideră că echipa lui Hagi e singura care are o filosofie de joc dintre cele din Liga 1, recunoscând implicit că a eșuat până acum la FCSB în încercarea de a-i da echipei o anumită identitate în exprimare. 

„Va fi un meci greu, pe care trebuie să-l câștigăm. Sperăm să iasă un meci frumos. La cum îl știu pe Gică Hagi, eu cred că vrea să câștige oricare meci. La el nu sunt titulari și rezerve, pentru că acolo cine intră trebuie să joace la fel de bine.

Tot timpul cu Viitorul au fost meciuri frumoase, deschise. E o echipă care joacă fotbal, singura echipă care are o filosofie de joc și o face foarte bine, de mai mult timp. Are niște automatisme foarte bune. Nu e ușor să joci împotriva ei. Trebuie să câștigăm meciul”, a zis Mihai Teja la conferința de presă de azi.

„Viitorul e o echipă foarte bună, cu jucători de calitate și un antrenor foarte bun. Am văzut asta și pe Arena Națională. Ianis Hagi cred că e cel mai periculos jucător, poate pasa și să șuteze oricând. Rivaldinho e și el foarte bun, e și într-o formă bună. E clar că vom avea un meci greu. Trebuie să ne concentrăm 100%, pentru că dacă vom face asta vom câștiga” Bogdan Planici, stoper FCSB

  • Viitorul - FCSB este duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO 

CITEȘTE ȘI:

FCSB închide casa: s-au vândut toate biletele la meciul cu Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
103218647204174
Robokup Doru  •  21 Aprilie 2019, 09:52

Omul asta are același discurs la fiecare conferința de presa , schimba ordinea unor cuvinte , în rest este la fel

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  20 Aprilie 2019, 17:09
Postat de cfr_cluj_campioana pe 20 Aprilie 2019, 15:48

Așa e! Teja are dreptate. Și practic, prin declarația asta, a reconfirmat faptul că Gigi ddictează totul la Fotbal Club FCSB - de aici și haosul, lipsa de viziune și a rezultatelor.

Prin lipsa rezultatelor te referi la lipsa infrangerilor in fata ospatarilor de la Dudelange :))))

shark_34
shark_34  •  20 Aprilie 2019, 16:14
Postat de petrov_78 pe 20 Aprilie 2019, 13:43

Filosofia la Viitorul e "sa-l vindem pe Ianis pe cat mai multi bani", iar la FCSB "sa-l vindem pe Man pe cat mai multi bani". Doua echipe de samsari machedoni, preocupati sa-si umple buzunarele

daca stii filozofiile altora,echipa ta ce filozofie are?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close