FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 4-1

VIITORUL - GAZ METAN 4-1 // Basarab Panduru și Cornel Dinu, impresionați de doi jucători: „Peste Pușcaș și Keșeru!” + „Nu vezi nicăieri aşa ceva, e incredibil!”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2019 12:46

Cornel Dinu și Basarab Panduru au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Iancu (25 de ani), noul golgeter al Ligii 1, cu șapte reușite. Cei doi au vorbit și despre Nicolao Dumitru Cardoso (27 de ani), atacantul lui Gaz Metan, despre care spun că ar trebui luat la naționala României. 

„În privinţa tehnicităţii, dă-mi voie să cred că, după mine, Iancu este peste Andone, este peste Keşeru şi chiar peste Puşcaş!”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Basarab Panduru a fost și el impresionat de Gabi Iancu: „Mi se pare că el continuă forma destul de bună pe care a început-o la Călăraşi. A venit la Viitorul şi cred că în momentul acesta dă mai multe goluri decât a dat în viaţa lui. Dă nişte goluri cu o lejeritate cam ieşită din tiparele jucătorului român din campionatul nostru. Golul acela pe care l-a dat cu Gaz Metan arată că are o clasă peste ce se întâmplă la noi în campionat”. 

8 a fost notaacordată de Gazeta Sporturilor lui Gabi Iancu pentru prestația de ieri

„Cardoso poate juca la națională”

VIITORUL - GAZ METAN 4-1 // Basarab Panduru și Cornel Dinu, impresionați de doi jucători: „Peste Pușcaș și Keșeru!” + „Nu vezi nicăieri aşa ceva, e incredibil!”
Dumitru Cardoso în momentul prezentării la Gaz Metan

„Mister” e convins că Nicolao Dumitru Cardoso, jucător cu tată român și mamă braziliancă, poate face față la națională: „Deci e român. Poate să joace în naţională? Păi şi noi vorbim de Andone, de Keşeru”.

Pandi l-a caracterizat și el pe Cardoso: „Uitaţi-vă ce face jucătorul ăsta. Pe mine mă încântă jucătorul ăsta de fiecare dată când are mingea, când pune piciorul pe minge, cum cere mingea pe poziţie viitoare şi mă mir că Edi spune că nu e vârf de atac. Probabil că nu e vârful de atac care să stea fix acolo. Aici nu a călcat pe minge, cum calcă alţii de trebuie să scoatem crampoanele de pe minge vreo două săptămâni. Nu, asta aşa a vrut să facă. Nu vezi nicăieri aşa ceva, este incredibil! Oricine ar fi fost acolo din campionatul nostru era fentat. Nu crezi niciodată în primul rând că poate să-i reuşească aşa ceva”.

Cardoso s-a născut în Suedia și a jucat de-a lungul carierei pentru Empoli, Napoli, Ternana, Cittadella, Reggina Calcio, Veria, Latina Calcio, Nottingham, Alcorcon, Gimnastic de Tarragona și Livorno.

2 goluriși două pase decisive în 6 meciuri a reușit Dumitru Cardoso

6 a fost notaprimită de Cardoso pentru jocul cu Viitorul

Caseta meciului Viitorul - Gaz Metan 4-1

VIITORUL - GAZ METAN 4-1 // Basarab Panduru și Cornel Dinu, impresionați de doi jucători: „Peste Pușcaș și Keșeru!” + „Nu vezi nicăieri aşa ceva, e incredibil!”

Citește și:

Gică Hagi și-a dat ultimatum la Viitorul: „Dacă nu reușesc, plec!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
sibelius
sibelius  •  17 Septembrie 2019, 15:55
Postat de reteleanu pe 17 Septembrie 2019, 15:46

toti antrenorii erau innebuniti dupa stancu. se pare ca era un jucator extrem de disciplinat tactic (bine, stia si fotbal, dar asta era principala lui calitate). nu sarea in ochii suporterului de rand, asta era problema. la polul opus e nistor (sau budescu) care practic la fiecare faza scot scantei, dar pe care niciun antrenor nu poate sa-i sufere.

Nistor și Budescu sunt jucători foarte buni in liga I sau in fotbalul de acum 30-40 de ani. Singura calitate a lui Andone e că "nu a fost la FCSB".

131624217670160
Geani Muraru  •  17 Septembrie 2019, 15:54

Și Hagi peste Jean Pădureanu in materie de blaturi. Mai ales cu Fcsb

sibelius
sibelius  •  17 Septembrie 2019, 15:47
Postat de right_wing_resistance_romania pe 17 Septembrie 2019, 15:22

Rectific. Stanciu are 10 goluri in 30 de meciuri pt Nationala mare. "Vai de mama lui, nu stie nimic."

Pe Motan ar trebui să-l regretăm la fiecare meci în care flancul stâng e bulevard pentru adversari. A reușit în fiecare meci sa acopere skabiciunile lui Raț.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează