FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 4-1

VIITORUL - GAZ METAN 4-1 // Gică Hagi, „probleme” după victoria cu Gaz Metan: „Jucătorii pun presiune pe mine în fața conducerii ” » Ce zice de Gabi Iancu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 23:46

Viitorul s-a impus în fața lui Gaz Metan, 4-1, iar după meci i-a lăudat pe jucători și în special pe atacantul Gabi Iancu, care a marcat două goluri. 

„A fost cel mai frumos meci al campionatului. Mă bucur că ne-am ridicat la nivelul Gazului, o echipă care era în formă. Am bătut un adversar bun. Am arătat că suntem o echipă talentată. Jucătorii au încredere în ei. E clar că suntem buni. Suntem foarte fericiți și îi felicit pe jucători. 

Avem un lot bun. Jucătorii cresc și devenim o echipă bună și omogenă. Jucătorii îmi pun presiune mie față de conducători. Vor crește așteptările.

Toți avem momente în care suntem rebeli. Gabi Iancu și-a dat seama iar acum e responsabil, e în control. Fotbal știa, știe și va ști. Mă bucur că acceptat să revină la noi. Avea o supărare pe noi, dar mă bucur că i-a trecut”, a spus Gică Hagi la Look Sport. 
 

„Portarul (n.r. Cătălin Căbuz) a făcut un meci fantastic, dar și ceilalți jucători au jucat bine. Am avut inițiativa meciului, am construit mai mult și am avut o circulație bună” 
Gică Hagi 

Citește și:

Gică Hagi, anunț categoric pentru FCSB și rivalele din Liga 1: „Gata! Nu mai fac asta” » Schimbare radicală la Viitorul

VIDEO Spectacol în ultimul meci al etapei! Gabi Iancu, cu o dublă, și Căbuz, eroii echipei lui Hagi » Cum arată clasamentul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
stefgxr
stefgxr  •  17 Septembrie 2019, 12:30

Bre nea Gica, cum reusisi sa pierzi cu fEcEsEbE lamentabili si pe Gaz i-ai batut bine?

915542705250791
Aurel Stana  •  17 Septembrie 2019, 12:11

nu am nimic cu Hagi dar cateodata da dovada de o prostie incredibila...jucatorii pun pe mine presiune in fata conduceri....care conducere cand el e antrenor,manager,presedinte el taie si spanzura

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  17 Septembrie 2019, 10:43
Postat de supereduardo10 pe 17 Septembrie 2019, 09:24

Blat ordinar...urmariti va rog in general "marile victorii ale viitorului" sunt cu fundasii adversi care fug de minge sau portarul sare retragandu-si mainile :)) Pup u si mai invatati fotbal, nu aplaudati niste aranjamente :))

Fiică-mea de 5 ani mi-a spus într-o zi: "maturizează-te"! Cam la nivelul ăla ești și tu când susții că meciul ăsta a fost blat, apoi ne indemni să mai învățăm fotbal.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează