FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 0-2

Viitorul, revoluție în play-out: „100% asta se va întâmpla!”

Constănțenii au pierdut și meciul de astăzi, 0-2 cu Gaz Metan Mediaș
Constănțenii au pierdut și meciul de astăzi, 0-2 cu Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 23:14 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 23:20

Cătălin Anghel (46 de ani), antrenorul din acest moment al Viitorului, a încercat să găsească explicații pentru parcursul dezastruos din acest sezon. Constănțenii au pierdut și meciul de astăzi, 0-2 cu Gaz Metan Mediaș.

„Avem două victorii, multe egaluri, dar și înfrângeri, asta e explicația. Trebuie să învățăm din nou să atacăm, în stilul nostru, iar faza de apărare e la fel de importantă, să fim la fel de disciplinați tactic. E mult de muncă. Ne asumăm asta, o facem împreună. 

Sunt multe de pus la punct, suntem conștienți. Vom face tot posibilul să punem lucrurile la punct cât mai rapid. Sper să facem rapid progresul. 100% vom reveni la filosofia clubului (n.r. miza pe fotbaliștii tineri), asta se va întâmpla. E personal nu vreau să comentez ce a fost și ce a contat până acum, vreau să mă gândesc doar la ce va fi. Meciul de azi ne demonstrează că avem multe de schimbat, de la partea fotbalistică, la cea mentală”, a declarat Cătălin Anghel. 

George Ganea are o gleznă foarte umflată și o cicatrice foarte mare. Mâine, după un control amănunțit vom afla mai multe.
- Cătălin Anghel

”Ne-am fi dorit să luăm cele trei puncte, ne-am antrenat bine, dar cred că ne-a lipsit şi puţin şansa. Trebuie să ne trezim în ceasul al 12-lea şi să muncim mai mult şi să vină prima victorie. Cred că avem nevoie să câştigăm un meci, ca să prindem puţină încredere”
Romario Benzar, Viitorul

”Deşi am avut câteva ocazii, consider că nu am jucat aşa cum ne-am dorit şi cum trebuia. Terminăm campionatul pe un loc pe care nu ne doream să fim, dar de săptămâna viitoare începe un campionat nou pentru noi. Vina principală este a noastră, a jucătorilor. Nu am reuşit să ne exprimăm jocul aşa cum ni s-a cerut” 
Sebastian Mladen, Viitorul

Clasamentul la startul play-out-ului:

EchipăPuncte
7. FC Argeș20
8. Chindia Târgoviște20*
9. Astra19
10. UTA19*
11. Gaz Metan17*
12. Voluntari 16
13. Viitorul16*
14. Dinamo 14*
15. Hermannstadt13
16. Poli Iași13*

*au beneficiat de rotunjire

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Detaliul care îi alarmează pe dinamoviști: „Situația devine dramatică, nu știu cine îi mai salvează acum”

Problemele continuă și după două victorii consecutive în Liga 1: „Am vorbit cu băieții și au înțeles”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bodystyle74
bodystyle74  •  13 Aprilie 2021, 10:24

Nu mai poate schimba stilul de joc in 9 etape cu presiunea rezultatului pe echipa. Acum doar sa umble putin la moralul jucatorilor ,ceva la pregatirea fizica, banii la zi,si o vorba buna la arbitri.Mai presus de tot, cine va beneficia de de suportul unui arbitraj favorabil se va salva.

dora
dora  •  13 Aprilie 2021, 10:19

Ce jucatori tineri de valoare aveti...Pitu, Ganea, Andronache , Haită etc...pai daca mizati pe astia veti juca barajul, in luna mai...

scorpions721
scorpions721  •  13 Aprilie 2021, 08:11

Se vede "mana" lui Gica Popescu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează