FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN 0-2

Viitorul - Gaz Metan Mediaș 0-2 » Continuă picajul! Viitorul pierde din nou în Liga 1, iar Hagi tremură serios pentru evitarea retrogradării

Viitorul - Gaz Metan 0-2 +11   FOTO
Viitorul - Gaz Metan 0-2

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 22:20 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 23:17

Viitorul continuă picajul și după plecarea lui Mircea Rednic. Constănțenii au pierdut clar în fața lui Gaz Metan Mediaș, scor 0-2, iar trupa lui Hagi va avea o misiune dificilă în bătălia „oarbă” din play-out. 

Toate rezultatele din etapa 30, AICI

Barrera, Rednic și acum Anghel nu găsesc rețeta secretă a lui Hagi, Viitorul pierde încă un meci, 0-2 cu Gaz Metan, și pare că doar implicarea directă a „Regelui” ar putea resuscita fosta campioană.

Experimentul Rubén de la Barrera la Viitorul s-a dovedit a fi păgubos. Iar restartul voit numit Mircea Rednic un fiasco. "Salba" de încercări după abdicarea lui Hagi au dus fosta campioană mai aproape de retrogradare. Cu griji și emoții, parcă s-a întors în timp, ca-n primul an de L1.

Început curajos

Acest nou "reset", din mers, putea începe bine. În nici 3 minute constănțenii o puteau "curenta" pe Gaz Metan. Larie, apoi Baco, adormiți, Tsoumou profită, pasează în 7 metri, totuși Ganea jr n-are același instinct de marcator ca tatăl său. "Bărbierește" o minge, o lovește în "cap", slab într-o poziție ideală.

Viitorul - Gaz Metan Mediaș 0-2 » Continuă picajul! Viitorul pierde din nou în Liga 1, iar Hagi tremură serios pentru evitarea retrogradării

Viitorul - Gaz Metan, 0-2 din nimic 

Și ceea ce părea să se fi reparat în timp-record s-a stricat la fel de repede. Viitorul a ținut ritmul, a pasat și a căutat golul, însă s-a văzut răpusă scurt. Trădat de talie, Ganea a cedat ușor duelul cu Larie, care înscrie primul său gol din ultimele două sezoane. N-a durat mult, vedeta U21, Ciobanu, i-a făcut cadou o minge lui Moura. Ex-dinamovistul a trimis o pasă lungă la Valente. 2-0 rapid la capătul unei faze suspecte de ofsaid. Se complică mult meciul, situația per total a unei echipe care acum 4 ani câștiga titlul.

Viitorul - Gaz Metan 0-2. „Palizi” și după pauză 

Ca un copy/paste după prima parte, tot Viitorul a început tare și repriza secundă, tot cu o mare ocazie, irosită de Gaztanaga. Apoi tot Gazul a fost cât pe ce să mai marcheze, doar că Vlad Morar a "preferat" să rateze din toate pozițiile, regulamentare și chiar din ofsaid. Fadă, plată în idei, o fantomă a ceea ce a reprezentat Viitorul până acum. 

Doar Hagi îi mai salvează! 

Nimic nu pare că-i poate da orizont Viitorului. Hagi pare "condamnat" să revină pe bancă, să repare mecanismul distrus în câteva luni. E obligat să-l repună în scenă pe "Marty McFly", protagonistul succesului cinematografic din 1985, "Înapoi în viitor". Pare "condamnat" să pună rotițele în ordine și să ungă un "robot" care a funționat perfect ani în șir. Un "robot" a cărui telecomandă pare a fi doar la Hagi.

Viitorul e pe locul 13 în Liga 1, loc de „baraj”. Echipa finanțată de „Rege” debutează în play-out la Arad, cu UTA.

Reacțiile lui Gică Popescu și Gică Hagi, surprinse imediat după golul lui Ionuț Larie, spun totul despre starea de spirit din tabăra dobrogenilor:

Viitorul - Gaz Metan Mediaș 0-2 » Continuă picajul! Viitorul pierde din nou în Liga 1, iar Hagi tremură serios pentru evitarea retrogradării
Program play-out Liga 1 » Se anunță infern! Dinamo și Viitorul, pe locuri de baraj + Meci greu pentru „câini” încă din prima rundă
PLAY-OUT
Program play-out Liga 1 » Se anunță infern! Dinamo și Viitorul, pe locuri de baraj + Meci greu pentru „câini” încă din prima rundă

Clasamentul la startul play-out-ului

EchipăPuncte
7. FC Argeș20
8. Chindia Târgoviște20*
9. Astra19
10. UTA19*
11. Gaz Metan17*
12. Voluntari 16
13. Viitorul16*
14. Dinamo 14*
15. Hermannstadt13
16. Poli Iași13*

*Au beneficiat de rotunjire

Viitorul - Gaz Metan 0-2

Viitorul - Gaz Metan, echipe de start: 

VIITORUL: Cojocaru - Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Dussaut - C. Matei, Gaztanaga, Ciobanu - G. Ganea, Tsoumou, Babunski
REZERVE: Căbuz, Grădinaru, Jo Santos, Chițu, Dănuleasa, Grameni, Pitu, Buta, Boboc
ABSENȚI: V. Ghiță, Casap (accidentați)
ANTRENOR: Cătălin Anghel

GAZ METAN: Pleșca - Baco, Larie, Horj - Butean, De Moura, Alceus, R. Deaconu, Velisar - Plumbuitu, V. Morar
REZERVE: Buzbuchi, Trif, R. Romeo, Ciocan, Loembet, Ricardo Valente, E. Avram, Costea, Mateș
ABSENȚI: Francisco, Yuri, Chamed, Horșia, Ze Manuel (suspendați)
ANTRENOR: Mihai Teja 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ce prăbușire! Fioroasa FCSB a rămas fără colți chiar înainte de play-off: „Obișnuiți-vă! Asta este echipa acum”

„Iese Ahmed, intră Bani!” » Gigi Mulțescu a produs recent câteva episoade jenante la Dinamo, de care au râs jucătorii

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
dobrin
dobrin  •  13 Aprilie 2021, 00:50
Postat de glennclark pe 12 Aprilie 2021, 21:42

dupa injumatatirea punctelor cam toate intra in hora retrogradarii. vitan barzesti 14 puncte,fc arges 20. nu-i o distanta uriasa tinand cont ca mai sunt 9 etape. pai daca pierde arges 2 meciuri poate sa fie lejer pe loc retrogradabil.

Da dar nu se poate ca toata lumea sa castige si numai noi sa pierdem :))

bodystyle74
bodystyle74  •  13 Aprilie 2021, 00:47

Cred ca arbitri vor fi decisivi in play-off dar mai cu seama in play-out unde mai sunt si meciuri de baraj.Hagi se va salva pt ca mai are trei jucatori de dat . Probabil 2 din 3 vor pleca catre cfr sau fcsb sezonul viitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Aprilie 2021, 23:20
Postat de glennclark pe 12 Aprilie 2021, 22:15

nu cred ca sunt in postura de a ceda puncte echipele respective,mai ales ca acum se joaca pentru tot. primele 2 locuri din playout pot duce in europa,deci o sa fie bataie pe ele. locurile 13 si 14 duc la baraj(nu cred ca vrea nimeni sa se riste cu un baraj acum). iar locurile 15 si 16 direct retrogradare,evident. mai mult,se joaca un singur tur si vitan barzesti joaca 5 meciuri in deplasare si doar 4 acasa.

iti dau dreptate ca nimeni nu o sa ne cedeze puncte gratis si e normal. dar altfel te pacalesti. Crezi ca li se rupe echipelor de ***-out de 'Europa'. Ce Europa nene ? turul 1 preliminar, maxim si doiul si gata. fara suporteri acasa, dar cu potentiale deplasari la mama naibii prin nordul Europei sau in Asia Centrala. Inapoi la playout, nici meciurile de acasa nu mai conteaza cand nu ai suporteri, Dinamo a jucat de altfel mai bine afara decat acasa in returul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează