FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Gigi Becali, nemilos după scandalul uriaș de la Viitorul: „Așa se întâmplă la echipele mici. Doar vagabonzii joacă la pariuri”

Gigi Becali nu-l iartă pe Mihai Voduț:
Gigi Becali nu-l iartă pe Mihai Voduț: "Doar vagabonzii joacă la pariuri!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 11:22

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a comentat scandalul de proporții de la Viitorul, în urma căruia fotbalistul Mihai Voduț a fost concediat după ce a fost prins că a pariat pe meciul propriei echipe. 

„Așa se întâmplă la echipele mici unde jucătorii au 2-3 mii de euro salariu. La FCSB nu se poate întâmpla asta, din moment ce jucătorii au salarii de 10-15.000 de euro.

Noi luăm jucători verificați. Dacă luăm un copil de 18-19 ani, luăm doar caractere cu care să facem performanță! Cine e fotbalist nu joacă la pariuri! Dacă are caracter, un fotbalist bun nu joacă la pariuri. Fotbaliștii vagabonzi joacă la pariuri, golanii nu pot fi și fotbaliști”, a declarat Becali în această dimineață, la Pro X.  

Viitorul a emis un comunicat în care anunță că a rupt contractul lui Mihai Voduț. Decizia vine după ce fosta iubită a jucătorului a făcut public faptul că acesta i-ar fi cerut să parieze în numele lui pe un meci al Viitorului. (Detalii AICI)

Mihai Voduț a fost legitimat prima dată la Viitorul în 2013, când a fost adus de la Chindia și a mai jucat la FC Voluntari. A devenit un jucător important pentru Gică Hagi în urmă cu un sezon, iar în această ediție a Ligii 1 are 2 goluri în 15 meciuri.

Vezi și: Gigi Becali, dezvăluiri despre următorul supertransfer pe care îl vrea la FCSB: „Îl iau la vară, e bun pentru Steaua” » Anunță o schimbare masivă a strategiei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
utaaradan
utaaradan  •  22 Ianuarie 2019, 17:57

...iar echipele care au numele unor case de pariuri pe tricouri, fac blaturi.

digei
digei  •  22 Ianuarie 2019, 14:20

Daca sunt fotbalisti sub contract, da, atunci sa zicem ca tine, sunt "vagabonzi", atat te ajuta cocabularul... Pe alt criteriu, dupa modul in care te exprimi, te expui public, daca ai trecut pe la mititica... si astea-s criterii care te-ar putea clasa in aceeasi categorie. Te incadrezi perfect.

miki123
miki123  •  22 Ianuarie 2019, 13:27

Se întoarce lumea cu susul în jos!?! Cum poate un personaj ca becali gheorghe să vorbească despre moralitate, bagabonzi, golani,etc?!? Asta este tupeu de om parvenit, fără bun simț și fără caracter! Iar eu "Nu cred" că ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează