FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // Basarab Panduru, critici dure pentru Denis Drăguș: „Am vorbit prea mult despre el și nu înțelege nimic”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 09:45

Basarab Panduru l-a criticat pe Denis Drăguș pentru evoluția din meciul câștigat de Viitorul în fața lui Hermannstadt, scor 3-2. Atacantul a intrat pe teren în minutul 38, dar n-a avut nicio realizare importantă.

„E clar, Hagi nu e mulţumit de Drăguş, pentru că nu face ce trebuie. Dar cred că am vorbit deja prea mult aici, în studio, de Drăguş şi el nu înţelege nimic. Mâine-poimâine se face un an de când a început să tot joace după cum vrea el şi mai bine îl lăsăm să facă ce trebuie, ce ştie.

Probabil vin echipe de afară, îl urmăresc, iar el e pus să facă ce vrea el pe teren. Dacă antrenorul consideră că e bine ce face, e OK. Gică spune asta pentru că vrea să îl vândă şi probabil au venit oameni să îl vadă pe Drăguş”, a comentat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

denis dragus

Aflat în studio, Cristi Balaj l-a contrazis pe Panduru: „Dar eu vă întreb altceva. Ăia care au venit şi l-au văzut sunt proşti? Putem să spunem noi orice. Sau Hagi. Ăia sunt unii care nu se pricep? Ăia se uită la declaraţia lui Gică? Că ăia or fi nişte tâmpiţi. O fi venit Stevie Wonder să îl vadă?”.

Citește și:

Basarab Panduru i-a găsit lui Gigi Becali fundașul „ideal” din Liga 1: „Cel mai bun din România, îl pui direct căpitan!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  29 Iulie 2019, 12:44

Il mai baga tata Contra la nationala si gata, e numai bun de vanzare. Chiar si Gica vrea sa scape de el, de ceilalti mai are nevoie, cu Dracus vrea sa fraiereasca pe cineva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează