FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1

VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1. Sibienii sunt la pământ: „Va fi ca la înmormântare în autocar” + diferențele dintre Miriuță și Ruben Albes

Viitorul nu i-a dat nicio șansă lui Hermannstadt. Sursă foto. Facebook Viitorul
Viitorul nu i-a dat nicio șansă lui Hermannstadt. Sursă foto. Facebook Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 22:12 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 11:59

Hermannstadt n-a avut nicio șansă pe terenul Viitorului, pierzând cu 1-4 și complicându-și calculele pentru salvarea de la retrogradare.

Adrian Bălan (30 de ani), vârful sibienilor, a vorbit despre atmosfera din lotul lui Hermannstadt după eșecul cu Viitorul, explicând și diferențele pe care le-a observat între Vasile Miriuță, fostul antrenor, și Ruben Albes, înlocuitorul lui „Tati”. 

Vom face 9 ore până la Sibiu, va fi ca la înmormântare în autocar. Cred că Mister are o filosofie diferită față de Miriuță. Încercăm altă strategie față de domnul Miriuță, e greu până vom învăța ceea ce vrea domnul antrenor. Domnul Miriuță avea un joc mai simplu, voia să scoatem mingea la margine și să centrăm. Cu Mister, încercăm să pasăm mai mult. 

Azi, nu s-a putut contra Viitorului, dar vom deveni ușor, ușor o echipă mai bună. Sunt foarte optimist că ne vom salva. Suntem un grup bun și cu siguranță ne vom salva”, a spus Adrian Bălan, marcatorul golului lui Hermannstadt, la Look Sport. 

Citește și alte știri de la meciul Viitorul - Hermannstadt 4-1: 

VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1. VIDEO Tiki-taka și parodia » Trupa lui Hagi i-a stricat debutul lui Ruben Albes

VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1. VIDEO Gafă inexplicabilă la golul sibienilor: eroare mare a fundașului lui Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close