LIGA 1  ·  VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1

VIITORUL - HERMANNSTADT 4-1. Sibienii sunt la pământ: „Va fi ca la înmormântare în autocar” + diferențele dintre Miriuță și Ruben Albes

Viitorul nu i-a dat nicio șansă lui Hermannstadt. Sursă foto. Facebook Viitorul
Viitorul nu i-a dat nicio șansă lui Hermannstadt. Sursă foto. Facebook Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 22:12 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 11:59

Hermannstadt n-a avut nicio șansă pe terenul Viitorului, pierzând cu 1-4 și complicându-și calculele pentru salvarea de la retrogradare.

Adrian Bălan (30 de ani), vârful sibienilor, a vorbit despre atmosfera din lotul lui Hermannstadt după eșecul cu Viitorul, explicând și diferențele pe care le-a observat între Vasile Miriuță, fostul antrenor, și Ruben Albes, înlocuitorul lui „Tati”. 

Vom face 9 ore până la Sibiu, va fi ca la înmormântare în autocar. Cred că Mister are o filosofie diferită față de Miriuță. Încercăm altă strategie față de domnul Miriuță, e greu până vom învăța ceea ce vrea domnul antrenor. Domnul Miriuță avea un joc mai simplu, voia să scoatem mingea la margine și să centrăm. Cu Mister, încercăm să pasăm mai mult. 

Azi, nu s-a putut contra Viitorului, dar vom deveni ușor, ușor o echipă mai bună. Sunt foarte optimist că ne vom salva. Suntem un grup bun și cu siguranță ne vom salva”, a spus Adrian Bălan, marcatorul golului lui Hermannstadt, la Look Sport. 

Citește și alte știri de la meciul Viitorul - Hermannstadt 4-1: Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1