FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // FOTO Oaspeții au cerut penalty în minutul 58

FOTO: Captură @Look Sport +2   FOTO
FOTO: Captură @Look Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 22:16

Viitorul a învins-o pe Hermannstadt, 3-2, în ultimul meci al zilei. Oaspeții au contestat arbitrajul lui Radu Petrescu, punctul culminant fiind atins în minutul 58, la scorul de 1-0 pentru constănțeni, la un duel între Petrișor Petrescu și olandezul Bradley De Nooijer.

Fotbalistul sibienilor a driblat elegant spre interior în careu, cu călcâiul, și a fost blocat cu brațul în zona piepttului de olandezul De Nooijer. Radu Petrescu a privit atent faza, a așteptat o eventuală semnalizare din partea tușierului, apoi a lăsat jocul să meargă.

+3 FOTO

Să zică analiștii, care sunt mai profesioniști decât mine, dacă a fost penalty. Mi-a pus mâna în față, dar nu pot să spun eu dacă a fost penalty”, a declarat Petrișor Petrescu după meci la Look Sport.

„Se văd brațele pe jucătorul advers. Îi pune o barieră. Sigur, a căzut ca și cum cine știe ce i-ar fi făcut, dar a fost fault” Gabi Balint, la TV Digi Sport

Costel Enache a acuzat arbitrajul și etapa trecută, după eșecul suferit cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-2. Atunci a acuzat o eliminare primită gratuită și un penalty acordat incorect adversarilor. Detalii AICI! 

 

Vezi și: 

Gică Popescu i-a dat răspunsul lui Becali cu privire la transferul lui De Nooijer: „E problema dânsului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sadikul
sadikul  •  29 Iulie 2019, 10:40
Postat de Gheorghe Bilciurescu pe 29 Iulie 2019, 09:19

Acasa toata lumea cu hagi,in EUROPA ne cade tencuiala.

Hagi in europa joaca tenis de camp !! In retur intra Halep .

351270799009872
Gheorghe Bilciurescu  •  29 Iulie 2019, 09:19

Acasa toata lumea cu hagi,in EUROPA ne cade tencuiala.

194012627647562
Constantine Constantine  •  29 Iulie 2019, 08:56

Fault si penalty fara discutie.Jucatorul de la Viitorul nu are treaba cu mingea.Aici a fost viciere de rezultat. ca si in meciurile Gaz-Metan Sepsi (gol valabil pentru Sepsi ) si Dinamo-CFR (Dinamo a avut penalty in min 43 la un hent al lui Muresan dar arbitrul nu a acordat ).Deci incet incet ne apropiem de situatia din anii 60-70 cind arbitrii aveau orbul gainilor si avntajau echipele gazda.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează