FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Viitorul pune presiune pe Burleanu și Iorgulescu: „Trebuie să ajungă la un acord”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 11:25 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 11:38

Joi a avut loc o Adunarea Generală la LPF, iar la final, conducătorii din Liga 1 au cerut categoric implementarea arbitrajului video în Liga 1.

Cristi Bivolaru, directorul general al Viitorului, a spus răspicat că disputa dintre FRF și LPF privind costurile și managementul VAR-ului în România trebuie să înceteze cât mai repede și cere ca Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu să ajungă la un acord rapid.

VIDEO Cristian Bivolaru, semnal de alarmă: „Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu trebuie să se întâlnească. Vrem VAR!"

„Singurul lucru care e clar e dorința tuturor celor prezenți de a se găsi o soluție pentru a debloca acest moment. Soluția este o întâlnire la nivel înalt între conducătorii celor două instituții, Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal. Și să fie prezenți și deținătorii drepturilor TV.

Sperăm să ajungă la un acord! Când am fost prezenți la FRF, în ianuarie, domnul Alexandru Deaconu ne-a prezentat proiectul și toți am plecat încântați. Acum, lucrurile sunt puțin blocate, dar, cu bunăvoință, s-ar putea debloca”, a spus Cristi Bivolaru.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Râde Europa de noi: războiul LPF vs FRF ajunge la TAS! Alte 5 decizii vitale pentru fotbalul românesc după Adunarea Generală

Gino Iorgulescu, înfuriat de un jurnalist la conferință: „Vă dă cineva mesaje să mă întrebați asta! Sunteți mulțumit acum?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează