FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANŢA

Viitorul lui Hagi ajunge şi la prima reprezentativă. Piţi stă cu ochii pe puştii ”Regelui”

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 17:51

Selecţionerul Victor Piţurcă vrea să mizeze la următoarea acţiune a "naţionalei", luna viitoare, cînd e amicalul cu Belgia, pe cel puţin un fotbalist de la Viitorul Constanţa, una dintre surprizele acestui sezon de Liga 1.

"Piţi ştie de mai mulţi jucători de la Academie, îi are pe cîţiva în vizor, acum trebuie ca ei să muncească, să se menţină la un nivel de performanţă ridicat", a declarat Gică Hagi la Contraatac pe GSPTV.

Favorit este "decarul" Gabriel Iancu, 18 ani şi jumătate, jucător de picior stîng, care a marcat de 4 ori în acest sezon, dar în cărţi mai este şi un alt vîrf, Cristian Gavra, 19 ani şi jumătate. Iancu este şi în atenţia lui Ajax Amsterdam şi Galatasaray. "Decarul" constănţenilor a înscris joi seară unicul gol al victoriei Viitorului pe terenul campioanei României, CFR Cluj (1-0).

"Iancu este dorit atît de echipe din ţară, cît şi din afară. Eu sînt dispus la orice negociere, pentru că noi, acum, la Viitorul, formăm fotbalişti pentru nivelul următor" -Gică Hagi, patron Viitorul Constanţa

"Pe mine, în acest moment, nu mă interesează şefia FRF, deşi am văzut că am fost "propus" de oameni importanţi din fotbal pentru acest post. Aş vrea să mai antrenez în viitorul apropiat" - Gică Hagi, patron Viitorul Constanţa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sharky_04
sharky_04  •  23 Octombrie 2012, 16:39

Defapt sta cu ochii pe comisioane si cu urechile la banii primiti de la impresari pentru a le promova produsele fotbalistice, altfel domnul Piturca ar cauta in Liga 2 si 3 pentru tinere talente fotbalistice in loc sa aduca jucatori petrecareti si alcoolici. Mircea Lucescu si Cesare Prandeli sunt printre putinii antrenori care cauta valori si nu vedete sau comisioane ca domnul Victor Piturca, ar trebui schimbata strategiia la nationala Romaniei, insa dureaza timp si bani, cel putin pana in 2016, obiectivul final al domnului Piturca.

hofer
hofer  •  20 Octombrie 2012, 23:17

Sa fie intr-un ceas bun Hagi si sa speram ca ei sa nu spuna mai tarziu ca au avut ghinionul sa se nasca in Romania. Dorim cu toti sa-ti mearga afacerile deoarece pui mult suflet.

flo_ax
flo_ax  •  20 Octombrie 2012, 23:07
Postat de steaua_suntem_noi pe 20 Octombrie 2012, 18:20

Pentru binele tau si al nostru, te rog lasa antrenoratul. Cea mai buna treaba pe care ai putea-o face e cea de acum cu Academia. Fotbalul romanesc are nevoie ca de aer de jucatori tineri bine antrenati.

antreneaza cumva pe banii tai?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează