FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Mircea Rednic, primele declarații ca antrenor la Viitorul: „Asta i-am spus lui Hagi când m-a sunat” + „Sunt exigent”

Mircea Rednic (58 de ani) a fost prezentat oficial de Viitorul. „Puriul” a făcut primele declarații din postura de tehnician al dobrogenilor // Sursă foto: fcviitorul.ro
Mircea Rednic (58 de ani) a fost prezentat oficial de Viitorul. „Puriul” a făcut primele declarații din postura de tehnician al dobrogenilor // Sursă foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 17:04 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 17:35

Mircea Rednic (58 de ani) a fost prezentat oficial de Viitorul. „Puriul” a făcut primele declarații din postura de tehnician al dobrogenilor.

„Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul. Discuțiile au durat foarte puțin. Când m-a sunat Gică, am spus imediat da, ținând cont și de condițiile foarte bune de pregătire de aici, de lot, pentru că Viitorul are jucători de calitate, cu cel puțin un an în Liga 1, de ambițiile care sunt aici. Un alt motiv a fost și stabilitatea financiară. 

Obiectivul lui Rednic la Viitorul

Timpul este foarte scurt și cel mai mult mă preocupă să îi cunosc cât mai repede pe jucători pentru a obține maximum de puncte în aceste patru etape care au mai rămas din acest an. Obiectivul cel mai important este calificarea în play-off, pentru că Viitorul nu a reușit acest lucru sezonul trecut, deși, așa cum am afirmat și când eram la Iași, era o formație care merita acest lucru. 

Mă voi reîntâlni aici și cu Matei și Dussaut pe care i-am pregătit la Dinamo, respectiv cu Luckassen pe care l-am avut la Iași, și ei mă cunosc. Sunt exigent și se pot exprima mult mai bine decât au făcut-o în acest început de campionat”, a declarat Rednic, potrivit fcviitorul.ro.

Gică Hagi, despre Mircea Rednic: „Unul dintre cei mai buni antrenori români!”

Rednic a fost asistat la prima întâlnire cu noii lui elevi de Gică Popescu, președintele clubului, și de Gică Hagi, patronul Viitorului. 

„E un antrenor cu multă experiență, un câștigător pentru că a obținut multe trofee importante atât ca jucător cât și apoi ca antrenor. Este unul dintre cei mai buni antrenori români și aveam nevoie de experiența lui", a spus și „Regele”.

Mircea Rednic, primele declarații ca antrenor la Viitorul: „Asta i-am spus lui Hagi când m-a sunat” + „Sunt exigent”

Mircea Rednic, antrenor cu CV

  • Rednic a antrenat-o pe Dinamo în 4 rânduri: iulie 2006 - septembrie 2007, iulie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iunie 2019. 
  • Alături de alb-roșii, a cucerit un titlu în Liga 1, în sezonul 2006/2007. 
  • Are alte 5 trofee în palmares, 4 câștigate cu Rapid, unul cu Xazar Lankaran din Azerbaidjan.

Cel mai recent, Rednic a antrenat Poli Iași. În 21 de meciuri, a obținut doar 6 victorii, fiind învins de 11 ori. Alte 4 meciuri s-au terminat la egalitate.

VIDEO. Poveste amuzantă cu Mihai Teja și Rednic: „I-am spus «Mircea, bagă un mijlocaș ofensiv!». Și am luat vreo patru”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionel Dănciulescu, despre posibilitatea de a-l urma pe Rednic la Viitorul: „Nu se gândesc ei la mine”

EXCLUSIV Scene incredibile în Liga 1! Antrenor dat afară după 48 de ore de la numire, la ordinul primarului: „Nu poți face ce vrei tu aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
btcea
btcea  •  03 Decembrie 2020, 03:16

Adio Viitorul, sper sa evitati retrogradarea cu Rednic la carma. Antrenor fara viziune, care omoara frumusetaea fotbalului.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Decembrie 2020, 20:51

Cea mai buna alegere ! De mult il asteptam pe Rednic la U Cluj dar l-a furat Gica Hagi inainte ! La U is diletanti in fotbal....care traiesc linistiti pe bani publici !

520143398153430
Pavel Radu  •  02 Decembrie 2020, 19:25

Succes Mircea Rednic ! Aici poți să arăți că ești antrenor !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close