FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

OFICIAL Viitorul nu se joacă! Un titular a fost scos din lot și băgat în carantină, după ce a ieșit în club » Riscă sancțiuni drastice

Viitorul Constanța nu-l va mai primi pe Cosmin Matei la antrenamente în perioada următoare
Viitorul Constanța nu-l va mai primi pe Cosmin Matei la antrenamente în perioada următoare

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 13:41 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 14:20

Viitorul Constanța nu-l va mai primi pe Cosmin Matei (28 de ani, mijlocaș stânga) la antrenamente în perioada următoare, după ce jucătorul a fost surprins nerespectând măsurile de distanțare socială într-un club de pe litoral.

„Jucătorul Cosmin Matei nu mai are voie să se antreneze cu echipa și va urma protocolul de izolare impus de autorități în astfel de situații, urmând a fi testat înainte de a reveni la programul de pregătire.

Împotriva acestuia urmează să se ia măsurile disciplinare necesare pentru încălcarea Regulamentului Intern al clubului”

- Gică Popescu, președinte Viitorul, pentru site-ul oficial al echipei lui Gică Hagi

Conform Prosport, Matei a fost surprins petrecând într-un club din Mamaia alături de alți doi fotbaliști: Bogdan Stancu și Gavrilă, fără să țină cont de distanțarea socială sau de regulamentul intern al dobrogenilor.

4 goluriși 3 pase decisive a reușit Matei pentru Viitorul în acest sezon, în 23 de meciuri oficiale

OFICIAL Viitorul nu se joacă! Un titular a fost scos din lot și băgat în carantină, după ce a ieșit în club » Riscă sancțiuni drastice

Clasament play-out Liga 1:

EXCLUSIV LPF, propunere horror pentru Dinamo: 7 meciuri în ritm infernal + 4 echipe ar șoma două săptămâni » Cine trebuie să aprobe programul

Citește mai multe știri din Liga 1:

Când se joacă Craiova - CFR Cluj, meciul care poate decide titlul în Liga 1 » LPF a stabilit programul ultimei etape din play-off

FRF vs. FCSB! Situație incredibilă: Răzvan Burleanu atacă frontal echipa lui Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
819602521427859
Stancu Florin  •  30 Iulie 2020, 18:14

Sa nu uitam ca primul caz de Covid din fotbalul romanesc a fost la Viitorul, dupa care a urmat acel arbitru. Parerea mea, este aceea ca, *** si ca sa o dreaga au lansat aceasta minciuna. Majoritatea echipelor ( mai ales cele din provincie) , au jonglat cu DSP-urile pe plan local.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  30 Iulie 2020, 15:54
Postat de Iulian Vlaga pe 30 Iulie 2020, 15:10

La fel la Dinamo .

Daca era la fel și la Dinamo, jumătate din echipă era dată afară. Ei au părăsit cantonamentul, au facut greve și acum vor să rămână pe blat în liga 1.

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  30 Iulie 2020, 15:10

La fel la Dinamo .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează