FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - VIITORUL 1-0

Viitorul, OPT meciuri consecutive fără victorie! Reacție acidă: „Aș cere singur să îmi rezilieze contractul!”

Viitorul Constanța, 8 meciuri consecutive fără victorie FOTO Facebook Viitorul FC
Viitorul Constanța, 8 meciuri consecutive fără victorie FOTO Facebook Viitorul FC

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 21:50 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 22:53

FC Argeș a învins Viitorul Constanța, scor 1-0, în runda #23 din Liga 1, iar trupa de la malul Mării traversează una dintre cele mai slabe perioade de la promovarea în Liga 1.

Viitorul Constanța nu a mai câștigat o partidă de pe 10 ianuarie, când a învins Hermannstadt cu scorul de 2-1, iar fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a criticat atitudinea jucătorilor antrenați de Mircea Rednic, care s-au îndepărtat de play-off după o nouă înfrângere în Liga 1.

Ion Crăciunescu: „Aș cere singur să îmi rezilieze contractul”

„Dacă aș fi în locul jucătorilor, aș cere singur să îmi rezilieze contractul. Asta e Liga 1, dacă nu ai calitatea să depășești un jucător, du-te în altă parte. Mă uit la Benzar, jucător de echipa națională. Nu a făcut nimic în plus față de restul jucătorilor. La o echipă precum Viitorul e inadmisibil să nu vezi tot meciul un singur șut pe poartă. Unii jucători chiar nu sunt de nivelul acestui club” a declarat Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club.

O înfrângere nemeritată. Am controlat jocul în totalitate. Nu s-a pus problema asta. Aceleași greșeli impardonabile prin care luăm gol. Adversarul nu a controlat jocul și nici nu și-a creat ocazii. Ce m-a deranjat cel mai tare este că nu am avut nicio reacție după ce am primit gol.

Cătălin Anghel, antrenor Viitorul

VIDEO. Cum a reacționat Ion Crăciunescu la o înțelegere tacită între jucători + De ce a fost pe punctul de a fi arestat

Citește și alte știri din Liga 1:

Viitorul a cedat un jucător în Ucraina! Merge la coșmarul lui Dinamo

„Nici câinelui meu nu i-aș vorbi așa!” Cum se apără Istvan Kovacs + „Aș șterge cu buretele ce s-a întâmplat cu Florinel Coman”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
10224987415617597
Victor Cretu  •  13 Februarie 2021, 20:13

Doi calici. Si Becali si Hagi. Au vandut jucatorii, au pus banii la tescherea. Ce-au zis ei, "avem fotbalistii de valoare, echipa poate indeplini obiectivul si cu fotbalisti ramasi". Asa este, ar putea, numai ca atunci cand proprietarii sunt mai mult interesati de bani decat de rezultate, echipele reactioneaza pe masura: rezultate proaste pe bani multi.

tororosso
tororosso  •  13 Februarie 2021, 12:15

Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă ! Cu un rege abdicat și fugit de răspundere echipa joacă după ureche . Ce poate face un antrenor ca Rednic cu această echipă debusolată . Dar cum in sezonul trecut atât Viitorul cât și Dinamo au fost ajutate la rămânerea in L1 , va fi fericirea zombiilor trecuți la ce vii .

adrianciprian
adrianciprian  •  13 Februarie 2021, 10:40
Postat de cky33 pe 13 Februarie 2021, 09:30

Eu nu inteleg ce s-a întâmplat cu Benzar. In 2016-2018 era clar cel mai bun din Nationala din perioada Daum iar apoi nu a făcut fata in serie B sau din nou la viitorul...bine ca l-a vandut fcsb la timp

Benzar, încă de la fcsb, are o atitudine reprobabilă, nu e un jucător de echipă, pasează doar la alibi, nu îl interesează că își pune colegii mereu în situații complicate etc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează