FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN

VIDEO Viitorul respiră în play-out, după un penalty contestat vehement de Gaz Metan! Clasamentul ACUM

VIITORUL - GAZ METAN, liveTEXT pe GSP.ro
VIITORUL - GAZ METAN, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2021 20:40 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 20:58

Viitorul s-a impus în meciul cu Gaz Metan, scor 1-0, grație unui penalty executat impecabil de către Ciobanu, singura fază ce-a făcut diferența, iar clubul lui Hagi părăsește, momentan, zona retrogradării, după două luni negre.

Programul etapei a 2-a din play-out

Faza-cheie a meciului care a scos Viitorul, momentan, din zona retrogradării, oferind o cupă de energizant formației lui Hagi. La capătul unei faze banale, în minutul 79, Ze Manuel dă pe lângă minge, practic, și-l lovește peste picior pe Boboc, urcat în careul advers. Inițial, și pe fondul protestelor vehemente ale medișenilor, nu a părut fază de 11 metri, însă Găman a fost ferm în decizie și a văzut perfect, conform reluărilor TV. Portughezul n-o fi vrut să-l lovească pe adversar, dar imprudența se pedepsește.

Viitorul, victorie importantă cu Gaz Metan

După ce a scos extraordinar în fața lui Tsomou, în prima repriză, bravul veteran Pleșca nu a mai avut ce face în fața lui Ciobanu care a executat impecabil penalty-ul salvator. Viitorul a atacat, mai mult, Mediașul a știut să se apere fără prea mari probleme, până la acea fază, ce a rupt echilibrul unei partide ce avea iz de remiză albă. Constănțenii nu doar că respiră normal după victoria de aseară, părăsind, momentan, zona nerecomandată cardiacilor din subsolul clasamentului, dar mută acum presiunea pe Gaz Metan! 

Viitorul respiră în play-out, după un penalty contestat vehement de Gaz Metan! Clasamentul ACUM
Momentul contactului dintre Ze Manuel și Boboc

Cu cele 3 puncte obținute astăzi, Viitorul urcă provizoriu până pe locul 11, cu 19 puncte. Gaz Metan rămâne fără victorie în play-out și sunt șanse mari să încheie etapa pe loc de baraj.

VIITORUL - GAZ METAN 1-0

VIITORUL - GAZ METAN, echipe de start

Viitorul: V. Cojocaru - R. Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc - G. Matei, C. Grameni, A. Ciobanu - F. Haită, Tsomou, Jo Santos 
Rezerve: Căbuz - Pedroso, G. Ganea, Babunski, G. Buta, Dănuleasa, Grădinaru, L. Andronache, A. Pitu 
Antrenor: Cătălin Anghel 

Gaz Metan: Pleșca - Yuri Matias, Baco, Horj - Butean, G. Moura, Alceus, R. Deaconu, Velisar - S. Ciocan, V. Morar 
Rezerve: I. Popa - Trif, R. Romeo, Chamed, Pambou, Santos Junior, Horșia, Francisco Junior, Da Silva Oliveira, R. Valente 
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi - teren principal (Ovidiu)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / Asistenți: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) și Tunyogi Ferencz (Zalău)

La 8 zile după ce au câștigat cu 2-0 în deplasare cu Viitorul, jucătorii Gazului se deplasează din nou la malul mării pentru întâlnirea cu formația lui Gică Hagi, în play-out.

“Nu va fi ușor, la fel cum nu a fost nici data trecută. Viitorul este o echipă foarte bună, cu o filosofie de joc, care acum este într-o perioadă grea. Noi mergem să ne batem pentru punctele noastre, mergem sa ne batem pentru victorie și încercăm să dăm tot ce avem mai bun. Urmează pentru noi o perioadă destul de grea, cu meciuri din 3 în 3 zile, trebuie să fim foarte atenți la refacerea organismului pentru că există oboseală, nu avem un lot care să ne permită să schimbăm o echipă întreagă și-atunci mai mulți jucători vor juca din 3 în 3 zile 5 sau 6 etape”
Mihai Teja, antrenor Gaz Metan

Rivaldo: „Nu cred că va fi prea dificil ca Viitorul să evite retrogradarea”

Cel mai bun patron din Liga 1: drepturile TV! Cluburile sunt tot mai dependente de banii televiziunilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  20 Aprilie 2021, 23:35

Pleaca bai Teja , bai baiatule... suntem de departe echipa cu cel mai slab joc din L1, pe langa noi Iasiu' e Real Madrid. ne duci in B bai omule

gazistu
gazistu  •  20 Aprilie 2021, 22:29

cand joci din min 1 , cu 5 fundasi, centrali, si mijlocasi...si tragi de 0-0, asa patesti!! Vii la ciupeala, sa iei 1 punct?? Felicitari celor care si-au dorit sa castige!!

belmundoe
belmundoe  •  20 Aprilie 2021, 22:18
Postat de pson1 pe 20 Aprilie 2021, 21:31

Batem lejer la Mediaș. Îți spun de pe acum că arbitrul e al nostru. O să îți dai tu seama când o să vezi cine e. Batem și azi pe UTA, câștigăm 100% și la Mediaș. Deja poți considera că Dinamo are 21 de pct.

ha ha ha. are uta 1-0 bai la pauza. voi dati un gol o data la 5 meciuri. ha ha ha.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close