FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Lovitură importantă reușită de Viitorul! Șase fotbaliști de mare perspectivă și-au prelungit contractele

Cei 6 fotbaliști care și-au prelungit contractele cu Viitorul // foto: fcviitorul.ro
Cei 6 fotbaliști care și-au prelungit contractele cu Viitorul // foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 13:46 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 13:46

Viitorul a anunțat prelungirea contractelor a 6 fotbaliști, toți internaționali U21 în selecționata condusă de Adrian Mutu.

Fundașul central Virgil Ghiță (22 de ani), fundașul dreapta Radu Boboc (21), mijlocașii Andrei Ciobanu (22) și Carlo Casap (21) și jucătorii de atac Alexandru Mățan (21) și George Ganea (21) au semnat prelungirea contractelor până în 2024, anunță site-ul oficial al constănțenilor.

În ultimul meci al echipei naționale U21, cu Malta U21 (scor 3-0), Ghiță și Casap au fost titulari, în timp ce în victoria cu 3-1 din Finlanda, Boboc, Ghiță, Ciobanu și Ganea au început din primul minut.

4.9 milioane de eurovalorează, cumulat, cei 6 fotbaliști, potrivit Transfermarkt

Tot astăzi, Viitorul a anunțat transferul lui Ion Gaztanaga Arrospide (29 de ani), mijlocaș spaniol crescut de Real Sociedad - detalii AICI

Mai multe știri din Liga 1:

DINAMO. Se vede că a stat lângă Messi. Cine este Juan Camara, jucătorul crescut de „La Masia", care a jucat şi alături de starul argentinian

Dennis Man ar fi putut părăsi FCSB pentru o sumă record, dar Gigi Becali a spus „pas”: „A considerat că nu este momentul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează