FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 2-3

VIITORUL - SEPSI 2-3 // Eugen Neagoe jubilează după victoria superbă cu Viitorul: "Suntem o echipă «grea», vom face asta în continuare"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 23:15

Eugen Neagoe, tehnicianul lui Sepsi, a comentat victoria spectaculoasă reușită de echipa sa pe terenul fostei campioane Viitorul, scor 3-2.

"A fost o victorie foarte frumoasă, i-o dedic lui Istvan Fulop (n.r - jucător care a absentat din cauza unei accidentări). Ne lipsește pentru o perioadă îndelungată și îl așteptăm înapoi pe teren. Am câștigat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Cred că și noi, în acest moment, formăm un grup puternic, iar băieții merită felicitări pentru efortul fantastic depus în această seară.

Le-am spus jucătorilor la pauză să fim mai agresivi și să avansăm cât mai mult în jumătatea lor. Din păcate, am primit iar două goluri din faxe fixe. Sincer, chiar vineri, după ultimul antrenament, mi-am dat seama că suntem într-un moment bun și că dacă ne vom prezenta în acest mod vom câștiga jocul. 

Niciodată nu am ieșit după înfrângeri să acuz un jucător, așa că nu fac asta nici după o victorie. Toți jucătorii și-au făcut datoria, e victoria tuturor și, cu sinceritate spun, dacă vom continua pe aceeași linie vom mai câștiga multe jocuri în continuare pentru că suntem o echipă «grea»", a spus Neagoe, la Look TV.

Vezi și:  VIITORUL - SEPSI 2-3 // VIDEO Deliciu la malul Mării » Sepsi s-a impus la Ovidiu după un meci extrem de spectaculos » Dramatism total în ultimele 10 minute

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2264101893823582
Kiss Péter  •  21 Octombrie 2018, 09:16

Felicitari SEPSI OSK !!Sinteti o echipa matura,cerebrala,si in ciuda furtului arbitrilor,in pofida sabotarii muncii voastre,demonstrati mai mereu,ca sinteti printre cei mai buni din campionat si faceti pasi siguri spre cupele europene !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează