FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 4-1

VIITORUL - SEPSI 4-1 // VIDEO Ajutor gratuit de la Colțescu! Gazdele urcă la 2 puncte de liderul CFR » Cum arată clasamentul

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2019 22:11

Viitorul a învins-o pe Sepsi, scor 4-1 (V. Ghiță 4, L. Munteanu 52, Rivaldinho 79, C. Matei 86-pen / Căbuz 27-ag), în ultima partidă a etapei #17 din Liga 1.

Viitorul a trecut de Sepsi, scor 4-1, sfâșiată de propriile erori și de arbitrajul lui Colțescu. Gică Hagi îi suflă în ceafă lui Dan Petrescu.

Ceva mai mult de un sfert de ceas. Atât a rezistat Sepsi în curtea lui Hagi cu doi oameni mai puțin pe teren. Oaspeții n-au făcut antijoc după ce-au fost răriți la extrem de arbitrul Colțescu, însă și-au risipit doza de noroc pe care au avut-o atunci când au egalat cum au egalat. Tot presând, acasă, cu un moral superior și-o trupă ce vrea să intre din nou în play-off, Viitorul a înscris logic în startul reprizei secunde, la prima ocazie avută în superioritate numerică.

Un alt tânăr de export, Louis Munteanu (17 ani) a punctat, cu șansă, printre picioarele lui Diakhite, readucând liniștea în fieful "Regelui". Viitorul și-a făcut meciul ușor din start, Ghiță a înscris din câțiva metri, însă Căbuz și Colțescu au complicat lucrurile, tot după un corner, când Safranko l-a obligat, jenat!, pe portarul gazdelor să-și introducă mingea în poartă. Arbitrul craiovean a fost aprig în privința avertismentelor, a împărțit cu dărnicie ardelenilor, care s-au întrecut în prostii. Tincu a fost neatent, mai ceva ca la deschiderea scorului, apoi Bouhanna chiar n-a avut minte, chiar dacă al doilea "galben" a fost gratuit din partea "centralului". Să iei două avertismente în două minute, să nu te protejezi...

Rivaldinho și Cosmin Matei au închis conturile, logic, cu doi oameni în plus. Lui Leo Grozavu nu i-a rămas decât să-și verse năduful pe "central", care a dictat un penalty, mai mult văzut de el, atunci când Matei a vrut să dea mingea peste Adebanjo. Un 4-1 evident, având în vedere ce s-a petrecut pe teren, dar se putea și fără fluierul lui Colțescu.

Greșeli de arbitraj

Sepsi a egalat după un corner, iar Safranko (27) a sărit în duel cu Căbuz, portarul gazdelor scăpând mingea în poartă. Arbitrul Colțescu a validat golul, chiar dacă au existat încă de la pauză voci ale specialiștilor ce au spus că decizia "centralului" e incorectă. "Mingea e în joc, atacantul sare în portar, fault clar", a comentat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. Fostul arbitru internațional a spus că al doilea cartonaș galben, și automat roșu, încasat de Bouhanna a fost ușor acordat. Iar penalty nu a fost pentru Viitorul, au spus specialiștii, la final.

1.681de spectatori au asistat la meci

Viitorul - Sepsi 4-1

  • Au marcat: V. Ghiță (4), L. Munteanu (52), Rivaldinho (79), C. Matei (86-pen) / Căbuz (27-autogol)
  • Rachid Bouhenna (Sepsi) a fost și el trimis la vestiare, 3 minute mai târziu, după ce a văzut al doilea cartonaș galben
  • Răzvan Tincu (Sepsi) a fost eliminat, după ce a primit două cartonașe galbene în 33 de minute
  • Vezi AICI statistici
  • VIDEO cu cele mai importante faze ale meciului

Viitorul (4-3-1-2): Căbuz - Mladen, Artean, Ghiță, De Nooijer - Ciobanu, Achim, Iacob - Houri - Rivaldinho, Zoua
Rezerve: Buzbuchi, Filip, Leca, Munteanu, Calcan, Dulca, Matei
Antrenor: Gheorghe Hagi

Sepsi (4-3-1-2): Niczuly - Kilyen, Bouhenna, Diakhite, Ștefan - Vașvari, Tincu, Velev - P.G. Andrezly - Carnat, Safranko
Rezerve: Fejer, Adebanjo, Deaconu, Karanovic, Konongo, Salli, Ștefănescu
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: „Central Academia Hagi”, Ovidiu
Arbitru: Sebastian Colțescu / A1: Radu Ghinguleac / A2: Sebastian Gheorghe

Vezi și: 

Sar SCÂNTEI! Anamaria Prodan l-a criticat din nou pe Hagi, Gigi Becali a intervenit: „Nu mai spune nimic de Gică, nu vezi că toată lumea îl apără?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
100002473541087
Danut Ognean  •  26 Noiembrie 2019, 17:22

coltescu ar trebui internat la balaceanca nu sa arbitreze dar asa e invatat marele rege sa castige cu arbitrii si cu blaturi

1578362032478810
Tihamér Takó  •  26 Noiembrie 2019, 16:52

Coltescu nu este un arbitru ....este un om bolnav pus sa decide scorul final al meciurilor conduse de el !Aici cautati explicatii si pentru insuccesele nationalei de fotbal!

magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2019, 13:49

Traiasca arbitrii regelui!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close