FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI 0-0

VIITORUL - VOLUNTARI 0-0 // Gică Hagi, mesaj-manifest: „Avem nevoie de fotbaliști care să știe fotbal, nu de VAR” » Ești de acord?

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 20:16

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul Viitorului, nu a dorit să comenteze faza din finalul meciului Sevilla - CFR Cluj 0-0, când VAR a anulat în mod corect golul care ar fi adus calificarea „feroviarilor” în optimile Europa League. 

Sistemul de videoarbitraj ar urma să fie implementat și în Liga 1 din sezonul viitor, iar majoritatea oamenilor de fotbal de la noi își doresc cu obstinație această schimbare.

Există însă și antrenori care sunt indiferenți în ceea ce privește acest subiect. După meciul Viitorul - FC Voluntari 0-0, Gică Hagi a avut o declarație categorică: „Avem nevoie de fotbaliști care să știe să joace fotbal, nu de VAR”, a declarat „Regele”, la Look Sport.

„Aștept introducerea VAR în Liga 1 în aceeași măsură în care aș aștepta să învie, Dumnezeu s-o ierte, soacră-mea. VAR-ul este o soluție, chiar dacă unii spun că diminuează din autoritatea unui arbitru”
Adrian Porumboiu, la GSP Live

VIDEO // Dan Petrescu, după FC Sevilla - CFR Cluj 0-0: „Nu am trăit niciodată așa ceva, golul a fost valabil”

Vezi și: 

Gică Hagi, supărat după al treilea meci consecutiv fără gol marcat: „Am suferit mai mult decât trebuia” + și-a criticat public un jucător

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
fabius_2014
fabius_2014  •  01 Martie 2020, 11:44

Avem nevoie de antrenori de fotbal care au facut scoala. Avem nevoie de manageri profesionisti. Avem nevoie de VAR. Avem nevoie de oameni incoruptibili in fotbal (arbitri, patroni,antrenori) Daca le avem pe cele mai inainte enuntate o sa avem si fotbalisti.

10154781226969402
Mihai Olaeriu  •  01 Martie 2020, 01:29

Nu VAR-ul e de vina, ci valoarea scazuta a jucatorilor.....Care fac de rusine sportul in general.

stefan..
stefan..  •  01 Martie 2020, 00:06

Blatistule!Rusine! Haji:)) Respect, CFR! Respect,Dan Petrescu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează