LIGA 1  ·  VIITORUL - VOLUNTARI 0-0

VIITORUL - VOLUNTARI 0-0 // Gică Hagi, mesaj-manifest: „Avem nevoie de fotbaliști care să știe fotbal, nu de VAR” » Ești de acord?

Sambata, 29 Februarie, 20:16

Gică Hagi (55 de ani), antrenorul Viitorului, nu a dorit să comenteze faza din finalul meciului Sevilla - CFR Cluj 0-0, când VAR a anulat în mod corect golul care ar fi adus calificarea „feroviarilor” în optimile Europa League. 

Sistemul de videoarbitraj ar urma să fie implementat și în Liga 1 din sezonul viitor, iar majoritatea oamenilor de fotbal de la noi își doresc cu obstinație această schimbare.

Există însă și antrenori care sunt indiferenți în ceea ce privește acest subiect. După meciul Viitorul - FC Voluntari 0-0, Gică Hagi a avut o declarație categorică: „Avem nevoie de fotbaliști care să știe să joace fotbal, nu de VAR”, a declarat „Regele”, la Look Sport.

„Aștept introducerea VAR în Liga 1 în aceeași măsură în care aș aștepta să învie, Dumnezeu s-o ierte, soacră-mea. VAR-ul este o soluție, chiar dacă unii spun că diminuează din autoritatea unui arbitru”
Adrian Porumboiu, la GSP Live

VIDEO // Dan Petrescu, după FC Sevilla - CFR Cluj 0-0: „Nu am trăit niciodată așa ceva, golul a fost valabil”

Vezi și: O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (6)

fabius_2014  •  01 Martie 2020, 11:44

Avem nevoie de antrenori de fotbal care au facut scoala. Avem nevoie de manageri profesionisti. Avem nevoie de VAR. Avem nevoie de oameni incoruptibili in fotbal (arbitri, patroni,antrenori) Daca le avem pe cele mai inainte enuntate o sa avem si fotbalisti.

Mihai Olaeriu  •  01 Martie 2020, 01:29

Nu VAR-ul e de vina, ci valoarea scazuta a jucatorilor.....Care fac de rusine sportul in general.

stefan..  •  01 Martie 2020, 00:06

Blatistule!Rusine! Haji:)) Respect, CFR! Respect,Dan Petrescu!

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1