LIGA 1  ·  FC BOTOŞANI - CFR 0-1

Vin veşti bune şi-n Gruia? » Iuliu Mureşan: "Zilele viitoare sper să se deblocheze totul"

"Feroviarii" s-au impus la Botoșani, deși săptămîna trecută au ratat mai multe antrenamente din pricina grevei // Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de — Luni, 10 Noiembrie 2014

Preşedintele Mureşan s-a întîlnit zilele trecute cu noii investitori de la clubul din Gruia şi e optimist în privinţa rezolvării crizei financiare.

Iuliu Mureşan nu renunţă la funcţia de preşedinte executiv al CFR-ului şi s-a implicat direct în rezolvarea problemelor de la echipă. "Muri" s-a văzut cu Ştefan Gadola şi asociaţii săi pentru a pune la punct detaliile preluării oficiale a clubului de către grupul Energobit.

"Am avut zilele astea multe întîlniri cu cei care doresc să preia CFR-ul. Cred că e problemă de zile pînă cînd situaţia se va rezolva. Este vorba de cei de la Energobit, nu e un secret. Nu mi-am dat demisia de la CFR şi nici nu am de gînd să mi-o dau. Arpad Paszkany a luat decizia să se retragă din acţionariat şi dacă n-a mai dat bani, am început să avem şi noi probleme cu banii. Am redus toate cheltuielile care puteau fi reduse, dar situaţia s-a acutizat", a declarat Mureşan la Look TV.

Fosta campioană trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, jucătorii avînd de primit salarii restante încă din luna iunie!

35-37 de milioane de euro ar fi averea lui Gadola, conform Top 300 Capital. Paskany ar avea 38-40 de milioane euro

"Dacă băieţii ar fi fost plătiţi la zi, puteam fi chiar pe primul loc!" (Vasile Miriuţă, antrenor CFR)Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (7)

haideusicfr  •  10 Noiembrie 2014, 22:12
Postat de laszlotokes pe 10 Noiembrie 2014, 09:25

Votati Klaus Werner Johannis in turul doi si pe echipa lui din cei mai buni politicieni formati de Traian Basescu si CFR Cluj.

Ce legatura are Basescu cu CFR?? Sau cu Iohannis? Primarul Sibiului a decis acum cativa ani buni ca fotbalul nu are nimic in comun cu fondurile publice si a oprit finantarea echipei sibiene. Oare cum e pe la Tg Jiu ,Chiajna,Botosani ,etc ? Acum ,nu ieri...

haideusicfr  •  10 Noiembrie 2014, 22:09
Postat de laszlotokes pe 10 Noiembrie 2014, 09:25

Votati Klaus Werner Johannis in turul doi si pe echipa lui din cei mai buni politicieni formati de Traian Basescu si CFR Cluj.

Energobitul e o firma falimentara.Bine ca n-a plecat Paskany ,singurul care conteaza. Manevre ,manevre.

fotbalfan  •  10 Noiembrie 2014, 21:27
Postat de valiza.epo pe 10 Noiembrie 2014, 10:17

Vaalahule, vorbesti singur de pe (numai!) 3 conturi?!?

intelege-l si tu, e obosit dupa maratonul din ultimele saptamani. atatea conturi si personalitati asumate, ma mir ca nu a dat ortu' popii pana acum. sau, cum ziceau unii, e mort in interior insa nu-si da seama :)

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1