FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - DINAMO 2-1

Vînătorul de ”cîini” » Gabi Mureşan a pus luneta pe Dinamo: are patru reuşite în poarta roş-albilor

Mureșan este un fan al vînătorii, imită în fotografie cum își ia la țintă prada. O altă pasiune a sa este pescuitul // Foto: Facebook
Mureșan este un fan al vînătorii, imită în fotografie cum își ia la țintă prada. O altă pasiune a sa este pescuitul // Foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 23:21

Mureşan i-a executat pe dinamovişti şi a explicat ce face ca să aibă precizie la şuturile de la distanţă.

Gabi Mureşan i-a luat la ţintă pe "cîini", în victoria lui ASA cu Dinamo, 2-1, marcînd de la 27 de metri şi, apoi, din dreapta o "boltă" peste Naumovski de la 30 de metri, din lateral.

"Ne-ar fi părut rău să pierdem prima oară acasă tocmai acum. Ne simţim puternici. N-a fost nimereală, cum zic dinamoviştii, la primul am tras cum şutez de multe ori, şi-am şi înscris multe goluri din astfel de poziţii. La a doua reuşită, am avut şi noroc, a fost şi întîmplare. Mă simt bine să înscriu împotriva lui Dinamo, mi s-a mai întîmplat cînd eram şi la CFR. I-am luat la ţintă pe «cîini», îmi zicea un amic că parcă am avut luneta la mine", a comentat ardeleanul ajuns la 33 de ani.

Fostul internaţional a explicat şi ce exerciţii face pentru a-şi îmbunătăţi permanent şuturile de la distanţă: "E şi nativ, dar e şi muncă. Pînă la urmă, trebuie să ai forţă, pe lîngă precizie şi exerciţiu permanent. Dacă la Cristiano Ronaldo e multă tehnică, loveşte balonul într-un anume fel ca să aibă timp mingea să coboare, eu dau tare, pun forţă în şut".

Un mistreţ, marele trofeu
Mureşan e vînător de ocazie. "Un hobby de vacanţă", a povestit fotbalistul: "Am învăţat ca să iau permisul de vînătoare. Am împuşcat un mistreţ, de la o distanţă de 80 de metri, două cartuşe erau în el! Trofeul mi l-am împăiat, îl am acasă. Am şi puşcă, are lunetă, e «Steyr Mannlicher». Nu mereu ai noroc... Am mai ochit şi alte animale".

4 goluri are Mureşan în acest sezon, în 16 meciuri, 3 în poarta "cîinilor". În total, are 33 de goluri în 201 meciuri în "A"

"Nu vreau să visăm la titlu, la Europa, şi să terminăm departe de podium. Poate că am avea şanse la campionat, însă trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt" (Gabi Mureşan, mijlocaş ASA)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gabidogu
gabidogu  •  09 Martie 2015, 16:58
Postat de el.pistolero pe 09 Martie 2015, 09:40

Le-a scos fotbalul din cap, intr-un meci in care N'doye iar a jucat in alb-rosu.

Ma bucur ca nu ai indoieli :))))

reddogsv.
reddogsv.  •  09 Martie 2015, 15:31

Muresan este pe departe cel mai bun mijlocas central din Romania, de altfel de un jucator am avea nevoie, de un suteor innascut, practic orice sut de la distanta s-ar putea transforma in gol pentru adversari, la vara oricum, mai multi jucatori de la ASA vor face pasul catre Dinamo, sper ca si N'Doye cu Muresan.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  09 Martie 2015, 10:07

SUPERBE ambele goluri !!! Felicitari pentru reusite. Sincer ma bucur, chiar daca DINAMO a pierdut, pentru ca am vazut si o alta fata a echipei mele, una mult imbunatatita. Una peste alta nu stiu daca DINAMO merita sa piarda...pana una alta in prima repriza puitea sa fie lejer un 1-3....dar asa este in fotbal. Eliminarea este foarte corecta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează