FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CEAHLĂUL 1-0

Vine Giannini?

Giuseppe Giannini
Giuseppe Giannini

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2009 00:00

Preşedintele de onoare al clubului nemţean, Gheorghe Ştefan, l-a demis ieri pe Florin Marin din funcţia de manager general. "Pinalti" s-a supărat că "Flocea" nu i-a ascultat ordinul de a retrage echipe de pe teren vineri, la Braşov, după un arbitraj potrivnic. Surse din club spun că Ştefan vrea să-l instaleze în locul lui Marin pe Giuseppe Giannini (45 de ani), fostul mare jucător al Romei şi al "naţionalei" Italiei. Cel supranumit "Il Principe" a promovat în Serie B cu Gallipoli, echipă clasată pe locul 16 din 22 după 4 runde în liga secundă italiană. Giannini a lucrat în 2006 la FC Argeş, dar a fost demis după 9 înfrîngeri consecutive!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  18 Septembrie 2009, 11:30

HAI BERGODI LA PIATRA NEAMTZ TOT PIATRA NEAMTZUL TE ASTEAPTA CU BRATELE DESCHISE HAI LA PIATRA NEAMTZ CA ESTI UN SUPER ANTRENOR LASA-L PE GIGI DAK TOT TE-A DAT AFARA FA O ECHIPA TARE DIN PIATRA NEAMT STADION ARE MAI TREBUIE ECHIPA PUSA LA PUNCT IAR TU ESTI ACELA CARE POATE SA O FACA HAI LA FC CEAHLAUL FORTZA CEAHLAUL!!!!!!!!!!!!!

allexandru
allexandru  •  14 Septembrie 2009, 20:49

sa vina un antrenor care poate sa mentina echip ain prima liga!

tinox
tinox  •  14 Septembrie 2009, 20:13

mai bine eu decat gelu !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează