FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Vine Sabău?

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Moţu’ le-ar fi transmis rapidiştilor că e disponibil.

Lista posibililor antrenori din Giuleşti s-a mai mărit cu un nume: Ioan Ovidiu Sabău! După ce în urmă cu o lună refuzase categoric oferta lui Taher de a prelua Rapidul, tehnicianul Gloriei le-ar fi trimis şefilor din Grant semnale că este disponibil să-i preia din vară pe Coman şi com­pania.

Surse autorizate afirmă că Sabău s-a certat cu preşedintele Bistriţei, Jean Pădureanu, şi l-a anunţat că vrea să plece. “Mă gîn­desc poate chiar să mă las de antrenorat din vară. Voi analiza şi voi vedea ce este mai bine pentru mine. Există prea multă răutate şi ambiţii personale, abia aştept să se termine sezonul!”, a declarat Moţu’ după înfrîngerea suferită ieri de echipa sa la Constanta.

Pe lista giuleştenilor pentru banca tehnică se mai află Răzvan Lucescu şi Loţi Boloni. Primul e agreat de Taher, al doilea de Copos.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  24 Aprilie 2008, 12:49

Ce ziar de 2 lei aveti. Nici ca hartie igienica nu l-as folosi la cate minciuni contine. Nea Jean nu s-a certat nici in visele voastre meschine cu Sabau. Problema e ca lui Sabau nu i-a iesit deloc returul asta. Lotul e mult mai slab dupa ce au plecat pe rand Pacurar, Paduretu, Muresan, Zaharia, Sepsi iar jocurile pe terenul de la Reghin i-au dat gata. E normal ca omul sa se simta la capatul puterilor mai ales ca a ajuns in lupta pentru evitarea retrogradarii. Atat si nimic mai mult.

 •  24 Aprilie 2008, 10:44

Orice antrenor ar fi,nici unul nu se compara cu efectul pe care l-ar avea o revenire a lui Razvan in Giulesti...

 •  24 Aprilie 2008, 10:13

serios, integru, competent,sobru, caracter, devotat meseriei si rapidului, agreat de marele public, sabau reoprezinta in lipsa unei certitudini, vama/razvan, o promisiune,o speranta si o implinire

Vezi toate comentariile (13)
Comentează