FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

VIDEO EXCLUSIV Fostul fotbalist care și-a găsit colegul spânzurat povestește prin ce a trecut după: „M-au certat părinții lui că n-am avut grijă de el”

Borali, pe rândul de jos, încercuit. Anghelinei, cu banderola, al doilea pe rândul de sus, de la dreapta la stânga
Borali, pe rândul de jos, încercuit. Anghelinei, cu banderola, al doilea pe rândul de sus, de la dreapta la stânga

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 12:34 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 17:01

Viorel Anghelinei (63 de ani), fost jucător și arbitru în Liga 1, a fost invitat la GSP LIVE, unde a vorbit despre tragicul deces al fostului său coleg, Șurian Borali.

Viorel Anghelinei a povestit că el a fost cel care l-a găsit pe Borali decedat și a dezvăluit că după deces a fost acuzat de părinții fostului său coleg.

VIDEO Povestea tragică a lui Șurian Borali, povestită de unul dintre colegi: „M-au certat părinții lui că n-am avut grijă”

„Eu eram apropiat la el. Stăteam aproape de el, mai venea pe la mine.

Începuserăm pregătirea și nu a venit în prima zi. Când m-am dus acasă, am văzut că la el în casă era lumină. Nu a venit nici în a doua zi. Am văzut lumină iar, am bătut ușă, dar nu a răspuns nimeni. Pe scară cu mine stătea un procuror. Am vorbit la Poliție și m-am dus la Borali acasă și am spart vizorul cu o șurubelniță.

Atunci l-am văzut. Am rămas blocat. L-am văzut spânzurat de țeavă. A venit poliția...

Părinții lui mă cunoșteau. După aceea mă sunau și mă certau că nu am avut grijă de el. Mă puneau într-o situație dificilă. Eu nu am putut să-i anunț, i-a anunțat cineva din Constanța. Ei mă sunau pe mine să mă întrebe cum s-a întâmplat. Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva. 

Știam că vorbește cu o fată... El era de altă religie și s-a vehiculat că s-a întâmplat asta pentru că părinții nu l-au lăsat”, a spus Viorel Anghelinei la GSP LIVE.

118 meciuriși 3 goluri are Șurian Borali în Divizia A, unde a jucat pentru Farul Constanța, Dunărea Galați și Oțelul Galați

Citește și: 

EXCLUSIV Ritualul sălbatic din fotbalul românesc prin care a trecut și Gheorghe Hagi: „Veteranii stăteau dezbrăcați, doar cu cearșafuri pe ei, și te băteau la fundul gol” + Povești cu Dobrin și Balaci

Dezvăluirile unui fost antrenor din Liga 1: „Patronul se băga la echipă. „Îmi zicea: «Nu vrei tu, nu vreau nici eu, dar vrea nevastă-mea»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  28 Iunie 2022, 16:51

Ete, zbang acum, trebuia să-i încălzească și grișulețul ***, ce să spunem... auzi, cică l-au certat ăia că n-a avut grijă de el...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează