FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Viorel Moldovan a ales FRF! » Ce le-a transmis rapidiştilor la despărţire

Articol de - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 20:45

Viorel Moldovan a decis să plece din Giuleşti, fiind instalat ieri ca antrenor principal la "naţionala" Under 21

Instabilitatea de la clubul giuleştean l-a determinat pe Viorel Moldovan să renunţe la postul de antrenor principal. "Băieţi, e un moment important pentru mine. Vă mulţumesc că aţi muncit mai mult cu sufletul în ultimul an. Sînt alături de voi şi vă voi susţine mereu", le-a transmis tehnicianul jucătorilor.
După doar cîteva ore de la decizia comunicată jucătorilor, el a fost numit selecţioner al naţionalei Under 21. Moldovan va fi prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferinţe la care va participa directorul tehnic, Anghel Iordănescu, dar şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Cel mai probabil, antrenorul de 41 de ani va rămîne şi fără banii investiţi de el la Rapid. "Banii pe care i-a dat la echipă poate să-i recupereze doar dacă aduce facturi. Nu am auzit nicăieri să se întîmple aşa ceva şi la alte echipe", a precizat patronul clubului, Adrian Zamfir.

"Vio e un antrenor bun, tînăr şi sînt convins că ştie să lucreze cu tinerii. Îi urez baftă, foarte multă baftă. Are o treabă nouă de facut, calificarea la Euro este compromisă în momentul de faţă şi el trebuie să se gîndească deja la următoarea calificare"
Bogdan Stelea, fost antrenor Under 21

"El nici nu trebuia să mă anunţe că pleacă de la Rapid. Era clar de cînd şi-a depus CV-ul la FRF. Am tot respectul pentru ce a făcut pentru echipă"
Adrian Zamfir, patron Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
rodans
rodans  •  04 Iulie 2014, 14:53

mult succes vio moldovan si muie rapid si suporterilor rapidului

mircea1957
mircea1957  •  04 Iulie 2014, 12:49

Drum bun, si mult, mult succes in noua pozitie. Ai facut pentru Rapid, chiar mai mult de cat erau in atributiunile postului. Ai depus suflet, ai dat bani din buzunar, ai reusit sa motivezi, de unul singur, baietii care jucau "pe burta goala", ai transmis speranta, optimism si ai mentinut imaginea unui club de traditie. Ti-ai atins obectivul, promovarea, in niste conditii inumane de lucru. Tot respectul. In Giulesti, esti totdeauna bine primit, esti la tine acasa. Succes.

persucius
persucius  •  04 Iulie 2014, 11:28

un caracter extraordinar! Mult succes mai departe si multumim!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează