FOTBAL  »  Superliga  »  PROPUNERE

Viorel Moldovan, dispus să revină pe bancă în Superliga: „Am fost întrebat dacă aş fi interesat să preiau echipa”

Viorel Moldovan în perioada când era „principal” la Chindia
Viorel Moldovan în perioada când era „principal” la Chindia

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 07:11 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 07:57

Fostul internațional Viorel Moldovan (50 de ani) confirmă faptul că a fost contactat de un apropiat al clubului Universitatea Cluj, pentru a prelua banca tehnică a echipei, după plecarea lui Ioan Ovidiu Sabău, informație prezentată în urmă cu câteva zile de Gazeta Sporturilor. 

Fostul atacant al echipei naționale a spus că și-a arătat disponibilitatea de a deveni noul antrenor al „studenților”. 

„Vasalul” lui Gigi e, de fapt, printre cei mai mari țepari! Topul cluburilor care l-au păcălit pe Becali + Cine i-a dat „plasă” 100%
fcsb
„Vasalul” lui Gigi e, de fapt, printre cei mai mari țepari! Topul cluburilor care l-au păcălit pe Becali + Cine i-a dat „plasă” 100%

Viorel Moldovan confirmă că a fost contactat de cei de la U Cluj, pentru a deveni noul antrenor al echipei

„Am fost sunat de o persoană apropiată clubului U Cluj, care m-a întrebat dacă aş fi interesat să preiau banca tehnică, în cazul în care Ioan Ovidiu Sabău nu va mai continua.

I-am spus că din partea mea există disponibilitate, iar dacă cei de la U Cluj sunt interesaţi de serviciul meu, ne putem aşeza la masă pentru a discuta anumite aspecte în profunzime, să vedem dacă ajungem la un numitor comun.

Mi s-a spus că voi fi contactat de către oficiali, dar nu s-a întâmplat până în momentul de faţă”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Orange Sport. 

Viorel Moldovan: „Cu U Cluj am discutat de multe ori”

Viorel Moldovan a mai precizat că a mai fost contactat de cei de la Universitatea Cluj și în urmă cu mai mulți ani, când patronul echipei era Florian Walter. 

„Cu U Cluj am discutat de multe ori. Şi înainte să vină Neluţu Sabău am vorbit. Chiar am discutat cu unul dintre colaboratorii lui Neluţu, Sandu Tărbârcă, şi cam ştiu tot ce se întâmplă la Cluj. Nu mă pot duce la discuţii nepregătit.

Cunosc toate mișcările, am toate datele. Și înainte de  2017 a existat varianta ca eu să o preiau pe U Cluj. Atunci era Walter patron, echipa retrogradase, dar nu am mai ajuns.

Clujul m-a atras tot timpul, sunt aproape de Bistriţa, la 125 de km. E un oraş frumos, iar U e echipa copilăriei mele. Mergeam foarte des la meciurile lui U Cluj. Clujul e un oraş care mă încântă.

Chiar am primit foarte multe mesaje din partea prietenilor mei din Cluj, care mi-au spus că mă aşteaptă cu braţele deschise, dacă va fi să antrenez la U. 

Nu se ştie ce se va întâmpla. Eu nu am vrut discut, am vrut să evit. Dacă se leagă ceva, bine. Dacă nu, la fel de bine. Vedem ce se va întâmpla”, a mai precizat Viorel Moldovan, potrivit sursei citate anterior. 

Fostul mare atacant al naționalei n-a mai antrenat din martie 2021, când a fost la Petrolul. Le-a mai pregătit din postura de „principal” pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul, Rapid, Auxerre și Chindia. A fost selecționerul României U21 și „secund” la prima reprezentativă. 

Dacă nu va ajunge la un acord cu Moldovan, atunci U Cluj va începe discuțiile cu Toni Petrea (48), care tocmai a retrogradat cu Chindia. Acesta a mai pregătit-o pe FCSB în două mandate, iulie 2020 - mai 2021, noiembrie 2021 - iulie 2022. 

Citește și: 

Dan Șucu, mesaj categoric: „În România sunt 8 echipe care nu ar trebui să existe! Sunt cluburi fantomă”

„Comportamentul lui i-a închis ușa la echipa națională!” » Mesaj categoric după ieșirea lui Dan Petrescu

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
inshallah
inshallah  •  01 Iunie 2023, 15:18

la "u" cateva ietape si apoi la nationala dupa necalificarea cu edward

lulu
lulu  •  01 Iunie 2023, 10:42
Postat de hannah.robinson pe 01 Iunie 2023, 09:28

Daca te uiți pe tastatura ai sa vezi ca am tastat butonul da lângă … ce sa fac…dacă nu sunt și eu un postac profesionist… Steaua e in liga a doua iar pentru ei simt o rivalitate, pentru voi ***

Tu nu ești "postac"profesionist,ești prostac lipsit de imaginație. Chestia cu fecesebe și I.Q.-ul micsorat(se scrie cu majuscule,pt.informarea ta) e așa de rasuflata...Când 40k striga Steaua la un meci și o amărâta de echipă din divizia 2-a e încurajată de 300 oameni,ghici care-i Steaua.Si încă ceva,nu sunt cu nici una dintre Stele,dar *** mă supăra. Luați exemplul lui Dinamo si nu mai umblați la cerșit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  01 Iunie 2023, 09:28

Daca te uiți pe tastatura ai sa vezi ca am tastat butonul da lângă … ce sa fac…dacă nu sunt și eu un postac profesionist… Steaua e in liga a doua iar pentru ei simt o rivalitate, pentru voi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează