FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Comportamentul lui i-a închis ușa la echipa națională!” » Mesaj categoric după ieșirea lui Dan Petrescu

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 20:35 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 22:31

Ilie Dumitrescu și Helmut Duckadam au comentat mesajul pe care l-a transmis azi Dan Petrescu. 

Antrenorul de la CFR Cluj și-a prezentat azi scuzele pentru ieșirea nervoasă de la finalul meciului cu Farul (1-2). Cei doi l-au felicitat pentru că gestul făcut azi, dar Duckadam e sigur că „Bursucul” va avea de suferit pe viitor. 

Delegare cu scandal la meciul de baraj european! Kyros Vassaras l-a trimis la Cluj pe călăul CFR-ului » „Varga a vrut să scoată echipa de pe teren”
SCANDAL
Delegare cu scandal la meciul de baraj european! Kyros Vassaras l-a trimis la Cluj pe călăul CFR-ului » „Varga a vrut să scoată echipa de pe teren”

Ce au spus Ilie Dumitrescu și Helmut Duckadam după scuzele lui Dan Petrescu

„Merită felicitări pentru că a realizat că trebuie să își ceară scuze pentru comportamentul lui. Era normal. 

Din păcate, comportamentul lui i-a închis ușa la echipa națională! Nu cred că cei de la Federație și-ar dori un antrenor care nu se poate controla în anumite momente. Totuși, echipa națională este altceva”, a spus Helmut Duckadam, la Fotbal Club, pe Digi Sport.

 Acesta a completat de Ilie Dumitrescu: „Cred că era o chestiune de timp, ținând cont de relația lor specială. Mă bucur că și-a cerut scuze față de toată lumea. Nu s-a văzut frumos. Rămâne un profesionist. E unul dintre cei mai buni. 

E o performanță greu de egalat să câștigi cinci titluri cu aceeași echipă. E clar că a fost vorba de presiune, de încărcătura meciului. Mă bucur că a avut declarația asta și îi țin pumnii. El are dreptate în ce a spus. Eu mă bucur că l-a sunat pe Hagi. Hagi a avut un comportament ireproșabil. Până la urmă, mi-a plăcut, îl felicit”. 

clar că am greșit. Mi-am cerut scuze lui Hagi și Iașko, i-am sunat și personal. E clar că nu trebuia să fac ce am făcut, dar am circumstanțe. Am jucat 63 de meciuri, în play-off nu am primit vreo 8 penalty-uri, deși împotriva noastră se dau penalty-uri pe bandă rulantă. Sunt foarte multe care s-au adunat, dar n-aveam voie să fac asta. Îmi cer scuze tuturor celor care m-au văzut acolo în starea în care eram.

Cel mai supărat sunt că mama mea mi-a zis: «Ce faci, mă, vrei să mori pe teren?» Trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. Dar așa sunt eu, atunci când pierd câteodată îmi pierd controlul și două, trei zile după meci nu îmi place să vorbesc, indiferent că e victorie sau înfrângere.

- Dan Petrescu

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCU Craiova

Citește și:

Dan Șucu recunoaște că Rapid negociază cu un jucător de 2 milioane de euro » Edi Iordănescu, implicat direct

Căpitanul și-a anunțat despărțirea de echipă: „Un capitol încheiat cu mândrie!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alexgabriel63
alexgabriel63  •  01 Iunie 2023, 14:39

Pai voi in afara de valetei la palat mai sunteti altceva ?? Nu-mi amintesc sa fi fost nici Ducadam si nici Dumitrescu niste antrenori cu rezultate foarte bune pe unde au antrenat , daca au antrenat !!! Ei acolo la palat la Jiji , acolo sunt ei buni !!

remarque
remarque  •  01 Iunie 2023, 08:16

nu a luat si Edi un titlu din cele 5?

eunescu09
eunescu09  •  01 Iunie 2023, 07:16

Pentru mârlănie nu exista circumstanțe iar faptul ca invoci mama intr-o chestiune ce tine de proasta creștere te descalifica și mai mult.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează