FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Petrescu, primele declarații după ieșirea necontrolată de la finalul meciului cu Farul: „E clar că am greșit. Mi-am cerut scuze” + Ce spune despre plecarea de la CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 17:06 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 17:15

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a oferit primele declarații după incidentul în care a fost implicat la finalul meciului de duminică, contra Farului Constanța, pierdut de ardeleni, cu scorul de 1-2. 

Tehnicianul trupei din Gruia a spus că îi pare foarte rău pentru scenele în care a fost implicat la finalul partidei contra trupei lui Gică Hagi, susținând că mai mulți factori au dus la răbufnirea de după fluierul de final. 

Fostul jucător de la FCSB a semnat în Liga 1 » Unde a ajuns fotbalistul pe care Becali l-a pus pe lista „indezirabililor” după doar câteva meciuri
MERCATO
Fostul jucător de la FCSB a semnat în Liga 1 » Unde a ajuns fotbalistul pe care Becali l-a pus pe lista „indezirabililor” după doar câteva meciuri

Dan Petrescu, primele reacții de după scandalul de la finalul meciului CFR Cluj - Farul: „E clar că am greșit”

„A trecut ceva timp. Nu am vorbit după meci, m-am simțit rău, și mi-am dat seama că îmi fac rău singur, nu îi fac rău nimănui, pentru că sănătatea mea e mai importantă. E clar că am greșit. 

Mi-am cerut scuze lui Hagi și Iașko, i-am sunat și personal. E clar că nu trebuia să fac ce am făcut, dar am circumstanțe. Am jucat 63 de meciuri, în play-off nu am primit vreo 8 penalty-uri, deși împotriva noastră se dau penalty-uri pe bandă rulantă. Sunt foarte multe care s-au adunat, dar n-aveam voie să fac asta. 

Îmi cer scuze tuturor celor care m-au văzut acolo în starea în care eram. Cel mai supărat sunt că mama mea mi-a zis: «Ce faci, mă, vrei să mori pe teren?» Trebuie să mă gândesc la sănătatea mea. 

Dar așa sunt eu, atunci când pierd câteodată îmi pierd controlul și două, trei zile după meci nu îmi place să vorbesc, indiferent că e victorie sau înfrângere”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă. 

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „E clar că jucătorii de la Farul și-au dat viața”

Întrebat dacă le-ar fi reproșat fotbaliștilor de la Farul că și-au dat viața pe teren contra lui CFR Cluj, Dan Petrescu a replicat. 

„Nu le-am zis jucătorilor de la Farul că și-au dat viața pe teren. Fiecare face ce vrea, joacă cum vrea. E clar că au jucat meciul vieții, așa s-a văzut. Inexplicabil, dar e problema lor ce fac. Au venit să câștige și au câștigat. 

Cert e că echipa mea a făcut un joc bun. Ei au ajuns de 3 ori în careu, au primit două penalty-uri și au marcat două goluri. Noi am avut ocazii de poartă, am jucat, dar fotbalul se joacă pe goluri. 

Și CFR a jucat la fel și a câștigat de atâtea ori”, a mai precizat Dan Petrescu. 

Dan Petrescu, despre presupusa ofertă din Coreea de Sud: „Eu nu pot să ascult oferte dacă patronul clubului nu își dă acordul să plec”

Chestionat în legătură cu oferta pe care ar fi primit-o din Coreea de Sud, de la Jeonbuk Hyundai, Dan Petrescu a negat că ar fi primit o propunere din această țară. Recunoaște însă că a primit oferte din alte campionate. 

„Nu, nu am nicio ofertă din Coreea. Am mai multe oferte, dar din Coreea nu. Am din alte țări, dar mai am contract un an. Eu nu pot să ascult oferte dacă patronul clubului nu își dă acordul să plec. Degeaba vreau eu să plec sau să stau, el îmi va decide viitorul. 

Știți ce clauză am în contract. Eu vreau să rămân în continuare. Cred că totul va depinde și de rezultatul din acest meci (n.r. - cu FCU Craiova). După acest meci ne vom întâlni. Realitatea e că mai am un an de contract cu CFR și vreau să-l duc la capăt”, a mai punctat „Bursucul”. 

Citește și: 

Sabotată de rivalii din oraș, CFR a luat o decizie radicală, înaintea barajului cu FCU Craiova

Fostul mare jucător al Stelei șterge pe jos cu strategia lui Becali: „Nicio filozofie! I-a bulversat pe jucători”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  01 Iunie 2023, 06:33
Postat de remarque pe 31 Mai 2023, 19:50

e deci o problema cand se dau prea multe penalty-uri in favoarea unei echipe intr-un singur meci. Farul a primit doua si e incorect. Pai voi cate penalty-uri ati primit in meciul cu U? Hai mai Petrescule, ca ati jucat slab si in continuare jucati slab, sunteti in pericol sa castige echipa lui Mititelu barajul. Si chiar daca treceti, matura adversarii cu voi in preliminarii la Conference League. Sunteti ca fularu

eu sper sa se strang galeria lui U la meci.. nici acum nu inteleg de ce se joaca in gruia.. oare pt ca ii spune ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurkro
laurkro  •  01 Iunie 2023, 01:14

Scuze de conveniență estompate de circumstanțele atenuante pe care încearcă sa le împingă in fata. Totodata, încă se mira ca Farul a jucat sa câștige. Cu cuvinte care au vrut sa para meșteșugite. Nu i-au ieșit, toată lumea e convinsă ca va face la fel cu proxima ocazie. Are evident nevoie de ajutor de specialitate.

BursucPSDist
BursucPSDist  •  31 Mai 2023, 23:36

Sper sa ramana si sa distruga tot sportul macar din Europa . Avem un monstru in Romania

Vezi toate comentariile (10)
Comentează