FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA

Sabotată de rivalii din oraș, CFR a luat o decizie radicală, înaintea barajului cu FCU Craiova

Fanii lui CFR Cluj. 
Sursă foto: Facebook @Peluza Vișinie
Fanii lui CFR Cluj. Sursă foto: Facebook @Peluza Vișinie

Articol de , - Publicat miercuri, 31 mai 2023 14:59 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 15:45

Clubul CFR Cluj a fost sabotat de fanii marii rivale locale, FC Universitatea Cluj, înaintea barajului decisiv pentru ultimul loc de cupe europene, împotriva lui FCU Craiova 1948, de joi seară. 

CONTEXT: 

  • CFR Cluj a decis să ofere bilete cu titlu gratuit la meciul cu FCU Craiova 1948, la tribuna 1 și tribuna 2
  • Pentru celelalte zone ale stadionului, clujenii vând bilete la următoarele prețuri: 40 de lei la VIP A, 60 de lei la VIP B și 500 de lei la Business Lounge
George Pușcaș a semnat: „Vreau să înscriu peste 100 de goluri în Serie A” » Detaliile contractului
ITALIA
George Pușcaș a semnat: „Vreau să înscriu peste 100 de goluri în Serie A” » Detaliile contractului

CFR Cluj, sabotat de fanii lui U Cluj, înaintea barajului de Conference League cu FCU Craiova

Mai mulți fani ai „șepcilor roșii” au comandat biletele cu titlu gratuit puse spre comercializare de clubul CFR Cluj, motiv pentru care trupa din Gruia a sistat posibilitatea achiziționării de tichete, informație arătată și într-un comunicat postat pe facebook de alb-vișinii. 

Din cauza unor persoane care au profitat cu rea-credință de faptul că biletele pentru meciul de baraj sunt cu titlu gratuit, și le-au comandat într-un un număr nejustificat, am decis să oprim achiziționarea tichetelor online pentru meciul de joi seara, cu FC U Craiova 1948.
Pentru cei care încă nu au apucat să le obțină de pe platforma bilete.ro, vă invităm să ridicați biletele disponibile mâine, 1 iunie, în intervalul 16:00-20:30, de la casele de la stadion!
Le mulțumim tuturor suporterilor bine intenționați care și-au procurat, până acum, biletele gratuite pentru acest meci!

-comunicat CFR Cluj

Potrivit unor surse ale Gazetei Sporturilor, fanii celor de la FC Universitatea Cluj au hotărât să își saboteze rivala locală în semn de răzbunare pentru gesturile făcute de fanii lui CFR Cluj după ce „șepcile roșii” au pierdut finala Cupei României Betano, în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. 

Imediat după ce finala de la Sibiu se încheiase, mai mulți suporteri ai celor de la CFR Cluj s-au strâns în fața Cluj Arena, casa Universității, și au dat cu artificii, sărbătorind eșecul rivalilor. Fanii „feroviarilor” au afișat și un banner ironic la adresa lui U Cluj: „La juma' de secol după / V-ați pi**t pe ea de cupă”. Ultimul trofeu major al „studenților” a fost cucerit în sezonul 1964-1965: Cupa României. 

Citește și: 

Fostul mare jucător al Stelei șterge pe jos cu strategia lui Becali: „Nicio filozofie! I-a bulversat pe jucători”

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1945sv0509
1945sv0509  •  31 Mai 2023, 21:20
Postat de andrei.v.c pe 31 Mai 2023, 19:34

aileu, folosind logica asta oradea care a si castigat campionatul atunci ce mai face? tu sustii o echipa facuta de comunisti pompata cu bani de la buget. de ce comentezi? u cluj s-a mutat pentru ca si universitatea din cluj s-a mutat la sibiu in perioada aia. dar stii istorie cata stie si ciobanul tau

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superdaniel72
superdaniel72  •  31 Mai 2023, 19:45
Postat de armand pe 31 Mai 2023, 16:57

Sa ne intelegem: suntem concitadini cu "U" , nu rivali! Rivali vom fi dupa ce vor avea cam aceeasi rezultate intern si european. Pana atunci sa auzim de bine!

asa e. cind va fi si traditia si infiintarea comuna... succes!

andrei.v.c
andrei.v.c  •  31 Mai 2023, 19:34
Postat de steaua.libera pe 31 Mai 2023, 18:20

Cand ungurii ne-au luat nordul Transilvaniei in 1940 (inclusiv Clujul), CFR a ales sa joace in campionatul maghiar, in timp ce U a ales sa ramana si sa joace in campionatul romanesc. Cam asta e diferenta. Voi sunteti cetateni oportunisti de rezultate, in timp ce U este un spirit

aileu, folosind logica asta oradea care a si castigat campionatul atunci ce mai face? tu sustii o echipa facuta de comunisti pompata cu bani de la buget. de ce comentezi? u cluj s-a mutat pentru ca si universitatea din cluj s-a mutat la sibiu in perioada aia. dar stii istorie cata stie si ciobanul tau

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close