FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 2-0

Viorel Moldovan, dur după ce a văzut prestația lui CFR Cluj cu Poli Iași: „Au rămas cu anumite sechele! Ce schimbare s-a văzut?”

Viorel Moldovan. 
Foto: Captură Prima Sport
Viorel Moldovan. Foto: Captură Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2023 07:47 / Actualizat duminica, 16 iulie 2023 09:44

Fostul mare internațional Viorel Moldovan (51 de ani) nu a fost impresionat de prestația celor de la CFR Cluj din meciul de sâmbătă seară contra lui Poli Iași, câștigat de ardeleni cu 2-0, în prima rundă a noului sezon de Superliga. 

Fostul atacant al echipei naționale a spus că, deși CFR Cluj a transferat mai mulți jucători în această vară și au schimbat și antrenorul, stilul de joc al echipei sub comanda lui Andrea Mandorlini este similar cu cel pe care Dan Petrescu l-a impus în Gruia, unul pragmatic. 

Faza care l-a lăsat fără cuvinte pe Panduru: „Ce să zic? N-am mai văzut așa ceva”
CFR Cluj - Poli Iași 2-0
Faza care l-a lăsat fără cuvinte pe Panduru: „Ce să zic? N-am mai văzut așa ceva”

Viorel Moldovan, aspru după prestația lui CFR Cluj din meciul cu Poli Iași: „Au rămas cu anumite sechele”

„Da, au mulţi jucători noi, dar să îmi spui că s-a văzut o schimbare... Ce schimbare, când tu dai golurile cum le dai. Nu prea mi s-a părut aerisit stilul de joc.

Poate au rămas cu anumite sechele. Statistica e favorabilă celor de la Iaşi, ai fost pragmatică tu, CFR, astăzi (n.r. - sâmbătă). 

Ai dat două șuturi și ai marcat două goluri”, a declarat Viorel Moldovan, conform Prima Sport. 

Andrea Mandorlini s-a plâns de subțirimea lotului după meciul cu Poli Iași: „Avem probleme”

Andrea Mandorlini (62 de ani), antrenorul „feroviarilor”, a spus, la finalul partidei cu moldovenii, că așteaptă întăriri la echipă, pentru că lotul este unul subțire. 

„Suntem fericiți că am reușit să câștigăm, dar nu a fost deloc ușor. Contează doar victoria pentru moralul nostru, suntem liniștiți.

Cred că vor mai veni câțiva jucători, da. Matija Boben s-a accidentat astăzi. Mai avem doar doi fundași centrali. Avem probleme, Mogoș a intrat la 40% din capacitate, nu era pregătit.

Știam că astăzi va fi o partidă dificilă, așa e mereu la început de drum. Am avut și un pic de șansă la decizia VAR din startul partidei. Acum e bine, putem construi în jurul acestui rezultat”, a spus Mandorlini la Orange Sport.

Citește și: 

„Suntem MITITEI!” » Discurs dur după înfrângerea din SuperLigă: „Naivi, ca o echipă mică”

Vlad Iacob, intervenție furtunoasă în miez de noapte: „M-au dezgustat!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
1945sv0509
1945sv0509  •  16 Iulie 2023, 12:35

Moldovan, alaturi de alti "specialisti" ne arata ce urat stiu sa treaca de la statutul de fotbalist la cel de pensionar cei la care picioarele au fost mai inteligente decat capul.

bunicu
bunicu  •  16 Iulie 2023, 10:38

Domnule Moldovan cu barbă și ochelari mare specialist în fotbal vezi mai bine unde sunt sechelele că nu sunt la CFR , marele specialist ai fi vrut după o primă etapă cu schimbarea lotului de jucători ce să facă, fotbalul e pe goluri poate să fie mulțumită toată lumea.Poate faci ce a făcut Sumudică și te propui antrenor la CFR?

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Iulie 2023, 10:10

S-a bosumflat marele, fost, extraordinar, international, Viorel pe numele lui, mondialul Viorel, ca CFR-ul a jucat pragmatic in prima etapa si n-a facut spectacol. Ori avea tematica data deja din studio sa zica de rau, ori chiar habar n-are de fotbal…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează