FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 2-0

Viorel Moldovan, nemilos cu CSU Craiova după înfrângerea de la Ovidiu: „Nu a fost prezentă la meci! Am văzut jucători care au refuzat efortul”

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 07:27 / Actualizat luni, 28 august 2023 08:54

Fostul atacant al echipei naționale, Viorel Moldovan (50 de ani), a vorbit în termeni duri despre prestația jucătorilor de la CS Universitatea Craiova din meciul cu Farul Constanța, partidă câștigată de „marinari” cu scorul de 2-0, în runda cu numărul 7 din Superliga. 

Fostul internațional a spus că gruparea din Bănie a fost depășită total în partida de la Ovidiu. Acesta a luat în colimator mai mulți jucători ai oltenilor, printre care Jovan Markovic, Andrei Ivan sau Alexandru Mitriță, fotbaliști exponențiali în atacul CS Universității Craiova. 

E scandal în toată regula! Familia Mititelu a postat pe net contractul de 350.000 de euro propus lui Șumudică: „Să te ferești de omul care vorbește despre el la persoana a treia”
FCU CRAIOVA
E scandal în toată regula! Familia Mititelu a postat pe net contractul de 350.000 de euro propus lui Șumudică: „Să te ferești de omul care vorbește despre el la persoana a treia”

Viorel Moldovan, analiză dură după Farul - CSU Craiova: „Craiova nu a fost prezentă la meci”

„Craiova nu a fost prezentă azi (n.r. - duminică) la meci. A fost depășită total. Am văzut o echipă a Craiovei apatică, cu mari probleme. Mă așteptam la mult mai mult de la această echipă, dar a fost o mare dezamăgire în această seară. 

Am văzut jucători neimplicați, indolenți, care au refuzat efortul. Credeau că după 3 victorii pot câștiga meciurile numai din talent. Nu merge așa.  

Markovic a fost absent, la fel și Ivan, Baiaram asemenea. Mitriță a mai încercat câte ceva, dar a fost prea individualist în anumite momente. Jocul colectiv al Craiovei a lăsat de dorit. 

Nu am înțeles titularizarea lui Kurtic la mijlocul terenului în detrimentul lui Crețu, care era într-o formă destul de bună. 

Craiova s-a prezentat dezamăgitor. Au plimbat mingea de-a latul terenului. S-a jucat de multe ori și înapoi. Nu ai reușit să spargi defensiva foarte bine organizată a Farului. 

Victoria Farului e una meritată în seara aceasta”, a declarat Viorel Moldovan la „Fotbal Show”, emisiunea realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor. 

VIDEO. Golul secund marcat de Louis Munteanu în Farul - CSU Craiova 2-0

Citește și: 

Hagi, cucerit: „Cei care au bani ar trebui să-l cumpere. E cel mai bun din România!”

Laurențiu Reghecampf, resemnare și o promisiune făcută după eșecul cu Farul: „Veți vedea cu FCSB!” + fotbalistul „luat în vizor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  29 August 2023, 01:04
Postat de 21lva pe 28 August 2023, 12:37

Ce mi i-a umilit Hagi pe mogoseni. Bine asa, Gicuta. I-ai pus la locul lor

Vad ca esti si ***, oricum pe voi va umileste mititelu zi de zi, mai vine Sumudica, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capatana
capatana  •  28 August 2023, 17:38

Jocul a fost pierdut de REGHE Cred ca nici pisica mea nu putea face o echipa mai proasta Apoi Ivan, Markovici, Campanu, Capatana, Bancu nu sunt jucatori, iar Mitrita e doar o gogoasa umflata. Ca si Rotaru, ca si Reghe, ca si ceilalti aciuati la buzunarul lui Rotaru.

brera30
brera30  •  28 August 2023, 14:46

Normal ca au refuzat jocul, doar a fost blat aseara.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează