FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-0

Viorel Moldovan desființează un jucător de la CS Universitatea Craiova: „Amatorism! Du-te, bă, în tribune!”

Viorel Moldovan (50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, l-a criticat în termeni duri pe Raul Silva (33 de ani), stoperul brazilian al CS Universității Craiova.  
Foto: Imago
Viorel Moldovan (50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, l-a criticat în termeni duri pe Raul Silva (33 de ani), stoperul brazilian al CS Universității Craiova. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 13:31 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 13:44

Viorel Moldovan (50 de ani), fost mare atacant al echipei naționale, l-a criticat în termeni duri pe Raul Silva (33 de ani), stoperul brazilian al CS Universității Craiova. Sud-americanul a fost suprins pe banca de rezerve în timp ce a scos telefonul din geacă și a început să îl folosească, în timpul partidei pierdute de olteni la Botoșani, scor 0-1. 

Fostul internațional a spus că formația din Bănie nu poate câștiga campionatul cu „amatori”. 

Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo
CS PĂULEȘTI
Conducerea clubului CS Păulești a reacționat imediat » Ce decizii s-au luat după gestul șocant făcut de Vali Lazăr de la amicalul cu Dinamo

Viorel Moldovan: „Nu poți, amatorule, să stai pe bancă pe telefon”

„N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine. 

Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri...N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

Raul Silva, cu telefonul pe bancă în FC Botoșani - CS Universitatea Craiova

Fundașul central Raul Silva nu a fost folosit deloc în meciul cu FC Botoșani, a rămas pe bancă pe tot parcursul partidei. 

În prima repriză, camerele l-au surprins în timp ce scotea telefonul din buzunarul gecii.

Viorel Moldovan desființează un jucător de la CS Universitatea Craiova: „Amatorism! Du-te, bă, în tribune!”
Raul Silva, în stânga imaginii, cu telefonul pe bancă/ captură Orange Sport

„Dacă ai o problemă, o treabă, ceva, nu e normal să iei telefonul pe bancă? Nu m-ar mira să stea toată lumea cu telefonul pe bancă. Nu face nimic, doar se uită. Mi se pare foarte interesat de meci”, a declarat, ironic, Basarab Panduru, la Orange Sport. 

VIDEO. Discursul lui Flavius Stoican din vestiarul lui Botoșani după victoria cu Universitatea Craiova, 1-0

Citește și:

Atacantul din Liga 1 lăudat de Gică Hagi se prezintă într-un interviu pentru GSP: „Sunt un mix africano-italian” » Ce nu-i place în România: „Asta mă omoară”

Reacția lui Dan Petrescu după ce Marko Dugandzic a dat 3 goluri în Rapid - Sepsi: „Nu eu l-am dat afară! Eu nu am fost de acord să plece”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 Ianuarie 2023, 03:02

Craiovenii îs datori de sezonul trecut și îl pregătesc pe viitorul. De asta era nevoie de Neagoe pentru ca el sezonul asta nu se gândește la play-off.

prazberg
prazberg  •  22 Ianuarie 2023, 20:57
Postat de george.br pe 22 Ianuarie 2023, 14:29

O fi cum o fi, dar are dreptate aici!

Vezi ca te cauta buba pe articolele voastre si tu trollezi pe aici ca prostalaul. Aflasi ce facu prea-civilizatul botoxat dupa meci? Ia vezi poate iti dai cu parerea pe acolo, sau n-ai voie sa comentezi pe articolele umflatului?

sdaniel1972
sdaniel1972  •  22 Ianuarie 2023, 19:50

El vorbeste ca si antrenor, raspundem la fel, nu am spus nimic despre el ca si jucator, dar si acolo se poate comenta MULT! Ptiiiiuuuu!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează