FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 2-1

Viorel Moldovan și Basarab Panduru, cuceriți după Farul - CSU Craiova: „Bravo, copile, m-ai uns pe suflet! N-am mai văzut jucător ca el în Liga 1”

Adrian Mazilu FOTO: facebook.com/farulconstanta +25   FOTO
Adrian Mazilu FOTO: facebook.com/farulconstanta

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 22:20 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 22:25

Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 24 din SuperLiga României. Adrian Mazilu (17 ani) a „spart gheața” la prima echipă și a fost lăudat de Viorel Moldovan și de Basarab Panduru. 

În minutul 6 al partidei de la Ovidiu, Adrian Mazilu s-a demarcat ca un „nouar” veritabil și a fructificat pasa de geniu venită de la Louis Munteanu. Prestația lui „i-a uns pe suflet” pe Viorel Moldovan și pe Basarab Panduru.

Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”
Farul - CSU Craiova
Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

„Bravo, copile! Pe mine m-a impresionat. Nu am văzut de mult un jucător în Liga 1 care să atace profunzimea ca el. Am văzut câteva demarcări extraordinare. Așa mi-a zis mie un antrenor odată,  dacă vrei să ajungi atacant mare, atacă profunzimea! 

Dejoacă pasul la ofsaid și pleacă! Exact ce a făcut el în seara asta. M-a uns pe suflet. Chiar dacă a ratat, a și reușit să înscrie la colțul scurt, cu sânge rece. L-a executat pe Arlauskis, portar cu experiență, și am văzut niște demarcări frumoase. Superb!”, a remarcat Viorel Moldovan la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Îl felicit! Dacă o ține tot așa e un pericol pentru toată lumea. L-a dezmembrat pe Silva, l-a terminat la fiecare fază. Nu spun că își spune ghetele în cui, e cam mult, dar l-a dezmembrat! 
- Basarab Panduru

Adrian Mazilu, după primul gol în campionat

„Mă bucur că am reușit să marchez și că am obținut cele trei puncte. Hagi mi-a spus să intru ca la juniori și să-mi fac jocul. Mă antrenez foarte mult, exersez foarte multe execuții la antrenamente. 

E o victorie importantă, frumoasă, sper să rămânem acolo unde ne e locul, pe primul loc. Mi-aș dori foarte mult să ajung în Premier League. Iar idolul meu e Messi!”, a spus Adrian Mazilu, la Orange Sport. 

Adrian Mazilu, fruntaș la testele fizice

Înaintea sezonului, Adrian Mazilu i-a lăsat pe toți mască datorită rezultatelor de la testele fizice.

Ne-a surprins în pregătire, este un stângaci, arată foarte bine, e născut în 2005, a ieșit foarte bine la toți parametrii, toate testele, este un jucător puternic. Avem cea mai bună Academie din România trebuie să dăm spațiu la jucători și avem mulți jucători buni. Mereu vom promova jucători din Academie
- Gică Hagi, în iulie 2022

VIDEO CU FAZA. Arlauskis, gest halucinant în Farul - CS Universitatea Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica îl propune la națională, după prestația din CFR Cluj - FCSB: „Are cifre de Kimmich!”

Nae Constantin, OUT de la Petrolul! Și-a anunțat plecarea după umilința de la Botoșani: „E momentul să mă opresc!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
doritor
doritor  •  07 Februarie 2023, 13:52

Pana-n 1989 echipe ca Steaua, Dinamo, Craiova, Sportul si nu numai aveau tineri bine pregatiti sa intre in locul oricarui titular de pe orice post, ba chiar sa inlocuiasca toata echipa imbatrinita sau plafonata. Acum dau bani unor impresari care aduc jucatori de pretutindeni, la noi la juniori se face pregatire de....2 bani dai 2 bani ai.

brera30
brera30  •  07 Februarie 2023, 11:22

Un mare blat aseara. Cadoul perfect pt Hagi. Se stie prietenia dintre Rotaru si Hagi. Plus, slabiciunea lui Hagi pt Craiova, asa cum declara chiar el.

planetfun
planetfun  •  07 Februarie 2023, 09:00

Credeam ca se refera la fi-su lu mazilu, dar ala stie doar sa injure. Fiecare cu locul lui in viata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează