FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL GALAŢI

Viorel Tănase a fost numit antrenor interimar la Oţelul

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2009 00:00

Fostul jucător al Oţelului Galaţi, Viorel Tănase, a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal interimar al formaţiei de la malul Dunării, după ce Petre Grigoraş a demisionat.

Tănase, care până acum a pregătit echipa a doua a clubului, se va ocupa de Oţelul până în momentul în care va fi numit un nou antrenor. Secundul lui Tănase va fi Relu Călugăru, în timp ce Ionel Tămăşanu va rămâne în funcţia de preparator fizic.

Noul staff va pleca luni cu echipa în primul cantonament al verii, la Poiana Braşov.

Conducerea Oţelului Galaţi a contactat mai mulţi antrenori pentru înlocuirea lui Petre Grigoraş, printre care Ionuţ Badea, Ioan Ovidiu Sabău şi Dorinel Munteanu.

Antrenorul echipei Oţelul, Petre Grigoraş, şi-a anunţat sâmbătă demisia de la formaţia pe care a antrenat-o în ultimii 3 ani şi jumătate, motivându-şi decizia prin imposibilitatea îndeplinirii obiectivului, participarea în cupele europene. De asemenea, antrenorul s-a declarat deranjat că nu este consultat în privinţa transferurilor. Grigoraş a declarat că a fost contactat de oficialii grupării Politehnica Iaşi şi a admis că sunt şanse mari să îşi rezilieze contract cu gălăţenii şi să preia echipa din Copou.

NewsIn

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (3)
 •  28 Iunie 2009, 13:39

doamne fereste sa vine dorinel!!! mai bine ramane tase

 •  28 Iunie 2009, 12:39

Decat dorinel blatist munteanu, mai bine Lacatus...

 •  28 Iunie 2009, 12:34

sper sa alegeti bine poate REDNIC

Vezi toate comentariile (3)
Comentează