FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Visează la gloria anilor '80 » Noile echipamente ale lui Dinamo sunt inspirate din anii în care Dinamo uimea Europa

FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2018 20:41

”Câinii” și-au prezentat azi noile tricouri, sursa de inspirație fiind echipamentele din anii în care Dinamo domina fotbalul românesc și uimea Europa.

Dinamo are un lot subțire, dar gânduri mari pentru noul sezon. Pentru a-i motiva în plus pe actualii "câini roșii", conducătorii clubului au hotărât să le creeze pentru noul sezon niște tricouri de joc cu totul speciale, care să îi facă pe fotbaliști să fie conectați permanent la istoria glorioasă a celui de-al doilea cel mai titrat club din România:

"Aceste tricouri de joc sărbătoresc 70 de ani de istorie glorioasă a clubului. Ne-am dorit să aducă aminte de anii '80, ani care au fost plini de glorie dinamovistă. Sperăm să reușim acum să continuăm pe aceeași linie. Designul tricourilor a fost gândit de la zero de către mine, împreună cu echipa de marketing", a detaliat directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

Roșu, alb și negru

Echipamentul de acasă este roșu complet, cu dungi albe subțiri pe verticală. Cel de deplasare este alb complet, cu dungi roșii subțiri, tot pe verticală. Echipamentul de rezervă este și cel mai interesant, fiind negru complet, cu același stil de dungi, dar de culoare albă.

Jucătorii invitați să prezinte tricourile au fost portarul Jaime Penedo, 36 de ani, stoperul Giorgos Katsikas, 28 de ani, mijlocașul Dan Nistor, 30 de ani, și atacantul Robert Moldoveanu, 19 ani.

Noile tricouri au mai multe elemente distinctive care aduc aminte de anii plini de performanțe:

  •  Chipul lui Cătălin Hîldan, lângă stemă
  •  "Doar Dinamo București" deasupra numelui firmei de echipament sportiv
  •  Tricolorul în zona cefei
  •  Sloganul lui Hîldan, "Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!", scris la ceafă, pe interiorul tricoului
  • Pe jambiere este trecut anul înființării clubului, 1948
  •  Pe cel de-al treilea rând de echipament, cel negru, în partea stângă sunt stilizați câinii de pe stemă.

230 de leicostă un tricou oficial de joc, care poate fi cumpărat de la magazinul online, dar și de la cel din Rin Grand Hotel

"Mi-ar plăcea să văd aceste tricouri și în tribune, cumpărate de fanii noștri. Fac apel la ei, să vină în număr cât mai mare la stadion"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Avem tricouri foarte frumoase, sper să mă ridic la nivelul acestui echipament. Nu vorbesc acum despre ce valoare avem, asta se va vedea, zic eu, d-abia după etapa a opta"
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

"Un echipament foarte frumos, printre cele mai frumoase din Liga 1. Sperăm să facem o figură frumoasă cu el! Nu vreau să vorbesc acum despre play-off, dar cred că poate fi un echipament bun pentru acest obiectiv"
Robert Moldoveanu, atacant Dinamo

"Îmi place atmosfera de la Dinamo şi asta m-a determinat să rămân în continuare aici"
Giorgos Katsikas, fundaș Dinamo

Colaborare cu DDB

Dacă în anii anteriori, prezentările echipamentului oficial se țineau în ballroom-urile imense de la RIN Grand Hotel, acum evenimentul a fost găzduit de sediul Asociației Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan Dinamo". Președintele mișcării, Cristi Hîldan, a ținut să reconfirme colaborarea dintre fani și clubul din Ștefan cel Mare: "Este un eveniment unic ca asociația noastră și FC Dinamo să prezinte aceste echipamente. Este o validare din partea FC Dinamo a proiectului nostru socios pus serios în mișcare". 

Câini versus lei

Campionatul nu a început încă, dar dinamoviștii se duelează deja cu rivala istorică, U Craiova. La tricourile de joc! Oltenii și-au prezentat în urmă cu câteva zile noile tricouri, care au stilizat Leul din Bănie (foto dreapta). Dinamoviștii, la rândul lor, atacă cu al treilea echipament, pe care desenați câinii de pe stemă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
873506842768319
Manda Liviu  •  18 Iulie 2018, 10:21

Săracii dinamovisti ,au impresia ca dacă îmbraci tricoul se transferă automat și valoare celor din anii 80.Marketingul și lansările pompoase nu te ajuta sa intrii în playoff.Cand Haldan e mare simbol dinamovist nu mai e nimic de spus

kwd2015
kwd2015  •  18 Iulie 2018, 08:11
Postat de 1745flo pe 18 Iulie 2018, 00:52

Forza Dinamo!

Fortza ...la fel ca n ultimii 12 ani. Ahahahah

1745flo
1745flo  •  18 Iulie 2018, 00:52

Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează