FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Viza îl ţine departe de ”haită” » Koulibaly nu s-a întors încă în România

Koulibaly are 10 meciuri jucate în tricoul lui Dinamo și o medie a notelor gsp de 4,40
Koulibaly are 10 meciuri jucate în tricoul lui Dinamo și o medie a notelor gsp de 4,40

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 noiembrie 2012 21:05

Koulibaly n-a ajuns nici ieri în România, iar apropiaţii clubului susţin că motivul real n-ar fi că a pierdut avionul spre Bucureşti, ci faptul că şefii ”cîinilor” nu i-au extins permisul de muncă.

Paul Koulibaly continuă să fie departe de Dinamo şi de România, cu toate că ar fi trebuit să revină de vineri la antrenamente, după convocarea la meciul pe care Burkina Faso l-a cîştigat cu RD Congo la Kinshasa, 1-0. Nu pierderea legăturilor aeriene l-a menţinut pe jucător în afara lotului cu Viitorul, cînd roş-albii aveau mare nevoie de un stoper, în condiţiile în care Luchin şi Grigore erau suspendaţi.

"Şefii au uitat să-i reînnoiască viza pentru permisul de muncă, aşa că fotbalistul nu poate intra în ţară. Probabil că se va rezolva în zilele următoare", au declarat oameni apropiaţi grupării din Ştefan cel Mare.

Koulibaly a fost unul dintre preferaţii lui Bonetti, iar la iarnă se vrea despărţirea de fundaş. Totuşi, Dorinel Munteanu a spus că le va da o şansă să se afirme şi lui, şi lui Edgar Alvarez, un alt jucător adus în mod special de către Dario.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Vreau să creştem!"
Dorinel Munteanu este şi nemulţumit, dar şi satisfăcut de remiza de la Constanţa: "Rezultatul ne dezavantajează, trebuia să fi avut 2-0 sau 3-0 pînă la faza penalty-ului lor. Viitorul a marcat la singurul şut pe poartă. Însă mie mi-a plăcut atitudinea echipei mele. De aceea i-am felicitat pe toţi la final. A contat mult să-i văd pe băieţi că vor, putem construi de acum. Am făcut şi greşeli de care mă voi ocupa în următoarele zile. La meciul viitor vreau o creştere".

Furia lui Matei
Cosmin Matei, 21 de ani, este trist că Dinamo n-a învins la Constanţa: "Din păcate, n-am înscris un gol mai mult ca adversarii. E un alt semnal de alarmă, sîntem la multe puncte de Steaua. Sîntem dezamăgiţi de locul actual. N-am avut nici şansă, au mai fost şi alţi factori împotriva echipei, poate ne salvăm cu Cupa".

Danciu-gol, apărat
Veteranul roş-albilor, Ionel Dănciulescu, a avut două oportunităţi imense în prima repriză, dar n-a profitat de ele. Dorinel i-a luat apărarea: "Nu-i pot lua gîtul acum dacă ratează! Cu linişte şi cu pregătire va marca multe goluri". Şi colegii au sărit în sprijinul atacantului: "Cu Bonetti nu aveam atîtea ocazii din faţa porţii, de aceea nici nu mai ştim cum să profităm de ocaziile simple".

Inbox
- Bonetti n-a părăsit încă România. Aşteaptă banii pentru rezilierea contractului, aşa cum i-a fost înţelegerea cu şefii dinamovişti.
- Doar Ionuţ Negoiţă a fost la Constanţa, lîngă echipă, la debutul lui Munteanu pe banca tehnică. Dragoş Săvulescu şi Nicolae Badea sînt plecaţi din ţară.
- Opt din cei aproximativ 200 de fani ai dinamoviştilor care au făcut deplasarea la Constanţa au fost duşi la secţie sîmbătă noaptea pentru a da declaraţii vizavi de torţele aprinse pe stadion. În cazul a trei dintre ei se va dispune începerea acţiunii penale, cinci au fost amendaţi.
- Încredere totală în Dorinel Munteanu, chiar dacă debutul n-a fost fericit. "Este cea mai bună alegere, sînt convins că va confirma, va avea timp. Am avut şi ghinion cu Viitorul", a opinat Negoiţă, care a acuzat la Radio GSP: "Cu Steaua, Viitorul n-a jucat nimic, nici nu se pune problema. Altfel a fost cu noi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  19 Noiembrie 2012, 11:56

randamentul lui kolibaly e cu peste 50^ mai bun in banda ,el a jucat 90% din meciurile disputate pina acum in cariera fundas stinga ,la nationala Burkina Faso joaca fundas stinga , el a fost preprofilat de boneti ca fundas central din cauza lipsei valorii in centrul apararii , fizicul lui la facut pe boneti sa opteze la solutia asta ,kolibaly e peste pulhac pe stinga de 15 ori e mai tehnic are tehnica de picior superioara ,deposedeaza cu usurinta , normal ca a dat un randament mai slab pe un post pe care nu a jucat si nu il cunostea .e cum l-ai pune pe danciulescu coordonator de joc ,doar tot mijlocas e ,sau pe scutaru fundas lateral,nica in centru a fost petarda cu viitoru si exemplele ar c

imperator
imperator  •  19 Noiembrie 2012, 06:02

Moflea mai trăiești ? :)

zona_lipscani
zona_lipscani  •  19 Noiembrie 2012, 05:00
Postat de ionut.07 pe 19 Noiembrie 2012, 02:20

Tot ca un fenomen ca tine, care devasteaza limba romana, apare din ce in ce mai des pe aici. Koulibaly, in caz ca nu stiai, joaca pe doua posturi: fundas central, respectiv fundas stanga. Se poate verifica de la "wikipedia", pana la site-urile echipelor la care a jucat el. Dar... Asa se intampla. Daca unii nu claxoneaza, nu se poate. Semnalizarea e importanta pentru unii.

Ala semnalizeaza stinga cind o ia la dreapta...)) !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează